Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha csak edzések után iszok,...

Ha csak edzések után iszok, gyors felszívódású fehérjét, meg mellé azért próbálok fehérjedúsan táplálkozni akkor tudok még jobban nőni? (lent)

Figyelt kérdés
Léyneg eddig csak fehérjedúsan próbáltam kajálni, néha azzal se foglalkoztam, 17 vagyok és 90 kilós és nem zsírgombóc, kb 10 kiló plusz van a többi izom, nagy darab vagyok, nagyon régóta edzek, a kérdésem annyi, hogy most elkezdem inni a fehérjét edzések után, akkor az valamit dobni fog szerintetek? Vagy nem sok változás lesz?
2012. nov. 16. 19:05
 1/4 NagyonGonosz ***** válasza:
Ha eddig is jó étrended volt akkor ne várj sokat az edzés utáni fehérjétől. Ha pedig az étrend volt szar akkor azon kell változtatni először.
2012. nov. 16. 19:13
 2/4 dirtboy ***** válasza:

40-45g protein kéne edzés után neked.

jobban fogsz fejlődni igen hiszen magasabb lesz a protein beviteled.

egyébként eddig hány gramm volt?

2012. nov. 16. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokat ne várj egy tápkiegtől. Az étrended is legyen fullos.
2012. nov. 16. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz sok változás.
2012. nov. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!