Lehetséges por nélkül?
Figyelt kérdés
Ha fehérjepor nélkül kondizik valaki, akkor is nőnek az izmai, vagy csak szálkásodnak? És ha használ fehérjeport, és abba akarja hagyni, ha fokozatosan áll le a fehérjeporról akkor is összeesnek az izmai?2012. nov. 16. 14:57
1/8 A kérdező kommentje:
-.-" azt se tudod mért kérdeztem, engem érdekel-e, vagy másnak kérdeztem meg.. egyébként meg mért nem lehet VÁLASZOLNI normálisan, ahelyett hogy itt bunkózik valaki.. már annyiszor megfigyeltem hogy nem is a kérdésre válaszolnak bizonyos emberkék, hanem csak a helyet foglalják.. -.-"
BŐVÍTENÉM A KÉRDÉST: NORMÁLIS válaszokat kérnék..
2012. nov. 16. 15:00
3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi!
2012. nov. 16. 15:05
4/8 anonim válasza:
A fehérjepor nem varázspor. Ugyan az a fehérje van benne, mint a húsban, tojásban amit megeszel, csak koncentrált formában. Ha nem iszod, akkor a kieső fehérjét pótolni kell tojással, hússal és akkor "nem esel össze".
5/8 anonim válasza:
Lehetséges. Az is csak kaja, nem csodaszer. Ha megvan a tápanyag az étrendedben, akkor fejlődsz.
6/8 anonim válasza:
Amenyniben végzel egy átlagnál nagyobb fizikai megterhelést (edzés) ez megkövetel nagyobb tápanyagbevitlet is az izomfejlődéshez. Gondolj bele, ha ezt a folyamatot megszakítod, tehát marad a fizikai megterhelés, de nincs hozzá megfelelő tápanyag - amit mint írod fokozatosan elvonsz - akkor is szervezetnek tápanyagra lesz szüksége, tehát valószínüleg leépítés, katabolizmus fog beindulni.
7/8 NagyonGonosz válasza:
A "fehérjeport" csak azért használjuk edzést után, mert gyorsan felszívódik. Minden más esetben jobb a szilárd táplálékból bevitt fehérje. (pl szárnyasok, hal)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. nov. 17. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!