Izmot növelni zsír leadása nélkül, miképpen lehetséges?
Marha egyszerű, mivel kox nélkül eleve nem lehetséges egyszerre izmot építeni és zsírt leadni, csak pár hétig a nagyon zsíros kezdőknek:
tehát nyugodtan kezdj el kondizni tömegnövelő étrenddel és ne félj, nem megy le kalória pluszban rólad zsír.:)
Tömegnöveléskor ne futkározz túl sokat, mert úgy nehezebb lesz kalória pluszban lenni. Ilyenkor elég heti pár aerob edzés.
Egyébként a futást és az úszást is lehet aerob és anaerob tartományban végezni, ez intenzitásfüggő.
Súlyzós edzés az minenképpen legyen + megnövelő étrend.
Csak azért írom, mert félek a retorzióktól.:)
Jó, akkor inkàbb nem futok..., pedig szeretek nagyon.
Csak, h átérezd a helyzet komolyságát:
ez lenne a hőn áhított méret. :)
És mit egyek?
Tetszetős:), de azért fontos a genetika is.
Kaja:Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch).
Lányoknak 3-4g x ttkg ch! Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
mintaétrendek: [link]
A forma adott, "csak" lenne már ekkora. :)
Akkor az étkezéssel nem lesz gond, most is hasonlóan táplàlkozom. Egyszer vettem tömegnövelőt, de megijedtem amikor az összetevők között olvastam a xantán gumit. Nem okoz ez gondot? Tudom, h rengeteg helyen használják az élelmiszeriparban -pl. majonéz-, de ha lehet, inkàbb kerülöm ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!