Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izmot növelni zsír leadása...

Izmot növelni zsír leadása nélkül, miképpen lehetséges?

Figyelt kérdés
Lassan hat hónapja nem járok sem úszni, sem pedig az edzőterembe. Sikerült felszednem lustàlkodással 2-3 kg-ot. Nagyon örülök neki, mert a popsimra rakódott le, és semmikép nem szeretném leadni..., viszont jó lenne ismét izmot építeni. Mit javasoltok? Most 165cm vagyok és 56 kg.

2012. nov. 9. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Marha egyszerű, mivel kox nélkül eleve nem lehetséges egyszerre izmot építeni és zsírt leadni, csak pár hétig a nagyon zsíros kezdőknek:

[link]

tehát nyugodtan kezdj el kondizni tömegnövelő étrenddel és ne félj, nem megy le kalória pluszban rólad zsír.:)

2012. nov. 9. 11:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi Montez, jó, h rád mindig lehet számítani! És akkor nem aerob edzèst végzek, hanem anaerob edzést? Tehàt az úszàst felváltja mondjuk a sprint futás, ès ez mellett súlyzós edzès ezerrel? (Ha eltünik a fenekem, leverem rajtad! :D )
2012. nov. 9. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Tömegnöveléskor ne futkározz túl sokat, mert úgy nehezebb lesz kalória pluszban lenni. Ilyenkor elég heti pár aerob edzés.

Egyébként a futást és az úszást is lehet aerob és anaerob tartományban végezni, ez intenzitásfüggő.

Súlyzós edzés az minenképpen legyen + megnövelő étrend.

Csak azért írom, mert félek a retorzióktól.:)

2012. nov. 9. 11:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Jó, akkor inkàbb nem futok..., pedig szeretek nagyon.

Csak, h átérezd a helyzet komolyságát:

[link]

ez lenne a hőn áhított méret. :)

És mit egyek?

2012. nov. 9. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Tetszetős:), de azért fontos a genetika is.

Kaja:Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch).

Lányoknak 3-4g x ttkg ch! Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség

zsír: omega3, lenmagolaj.

mintaétrendek: [link]

2012. nov. 9. 13:28
 6/9 A kérdező kommentje:

A forma adott, "csak" lenne már ekkora. :)

Akkor az étkezéssel nem lesz gond, most is hasonlóan táplàlkozom. Egyszer vettem tömegnövelőt, de megijedtem amikor az összetevők között olvastam a xantán gumit. Nem okoz ez gondot? Tudom, h rengeteg helyen használják az élelmiszeriparban -pl. majonéz-, de ha lehet, inkàbb kerülöm ezeket.

2012. nov. 9. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem okoz gondot, hiszen akkor nem szabadna használni, de persze az jó, ha próbálod kerülni. Vegyél Stillmass vagy Myprotein terméket, azokban nem sok adalékanyag van.
2012. nov. 9. 14:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok segítséget! :) Majd beszámolok az eredményekròl.
2012. nov. 9. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:
okés, csak ne bánts.:)
2012. nov. 9. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!