Lehetséges és ha igen akkor hogyan az hogy 174cm 59kg vagyok és azt akarom hogy ne legyen rajtam zsír! Csak izom és ennyi. Ezt hogy lehetne?
Figyelt kérdés
Eddig ha fogyoztam sikerult 55kgig lefogyni torna mellett meg nem koplalva de valahogy mindig visszajon es mindig evekota 59vagyok.sok zsir van rajtam pedig mar izmos a karom de igy alig latszik.pontos segitseget valaki?ne linet legyszi!19L2012. okt. 25. 16:48
1/5 anonim válasza:
Én 175/57 vagyok.RAjtam sincs zsir. Ha izmot szeretnél akkor menj el kondiba gyurni..
2/5 A kérdező kommentje:
De rajtam van pedig csak 2kg van koztunk de lehet meg annyi sem.jarok kondiba van rajtam izom de rengeteg haj is es undorito ez ellen nm tudok mit tenni.normalisan eszek de nm semmit nm fogyok.
2012. okt. 25. 17:01
3/5 anonim válasza:
Mindig lesz rajtad zsír. Mivel lány vagy és a melleid jóformán zsírraktárak, ha drasztikusan lecsökkented a testzsírodat, akkor búcsúzz el tőlük. Laposabb lesz, mint egy sportoló férfinak és nem is leszel egészséges. 20-30 év közötti nőknél a 16-20% testzsír kiváló állapotot jelent. Egyébként diéta. Nem fogyókúra, hanem diéta és életmódváltás. Az ideiglenes kúrák nem jelentenek megoldást a problémádra. Amit te szeretnél, az kőkemény odafigyelést igényel a nap 24 órájában, a hét minden napján és az év 365 napján. Ha úgy csinálod, mint az átlag fogyókúrázó, abból nem lesz álomtest.
4/5 anonim válasza:
Egy nő vagy férfi se képzelje azt, hogy nincs rajta zsír. Nincs olyan ember a földön. Ha feleslegre gondoltok, az más tészta. Nem ugyanaz a két fogalom.
Minden felesleg zsír, de nem minden zsír felesleg.
5/5 A kérdező kommentje:
Én általában egészségesen étkezem oké vannak napok amikor nem figyelek rá de amúgy napi zöldség gyümölcs teljes kiőrlésű stb de olyan sok zsír van rajtam h legszívesebben leszivatnám :S
2012. okt. 28. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!