Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hosszabb időtartamú futás...

Hosszabb időtartamú futás előtt mit szokás enni/inni, ami növeli a teljesítményt?

Figyelt kérdés
Természetes dologra gondolok, nem doppingszerekre.
2012. nov. 15. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
bsn hyperfx-et proóbálnám ki abban csak olyan dolgok vannak amik az energiát növelik bedurrantani nem durrantanak ugyhogy az előny, szénhidrátokkal is érdemes feltölteni, erre vannak isostar és társai. enni 1,5 órával előtte zabot, barnarizst, vagy valami lassan lebomló szénhidrátot ( a közönséges burgonya nem az az édesburgonya inkább)
2012. nov. 15. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
ja meg gyümölcsök természetesen, abból is banán, sárgadinnye ilyenek,
2012. nov. 15. 17:47
 3/6 anonim válasza:
Ha edzés előtt eszel nehezebben fogsz teljesíteni mert a vér a végtagjaid helyett a gyomrodba áramlik. Én ilyenkor műzliszeletet szoktam enni, ha hosszú a táv futás közben is ehetsz. Inni pedig edzés előtt ne vizet igyál mert azt később szívja be a szervezet mint a másféle folyadékokat ezért futás közben csak felrázod a gyomrodban.:)
2012. nov. 15. 17:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor futás előtt/közben mit érdemes inni?
2012. nov. 16. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Vá-vá-vááá!

Tisztázzuk, hogy kinek mi a hosszabb időtartam!

Ha 10-20 Km -re gondolsz, akkor szerintem nem kell különösebben foglalkozni ezzel. Én rendszeresen ennyit futok, 1-2.5 óra. Nem eszem tele magamat előtte, de semmi különös.

Ha 20 Km -nél többre gondolsz, akkor szeritem gyümölcs, leginkább banán és energiaital, mint folyadék a futás közben.

Remélem segítettem.

Anna

2012. nov. 16. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a zab meg ezek nem mindenkinek jó, mert durrogtathat is tőle, inkább gyorsan lebomló étel kell, ami nem tanyázik sok időt a gyomorban. Gyümölcs, zsemle ilyesmi. De 2 órával futas elött nem ajanlatos enni. Én 1 óra futás után már majd meghalok egy kis vízárt, és a teljesítményen is javít, ha iszol egy kicsit.
2012. nov. 17. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!