Aki már elég régóta kondizik és magára főz, annak mit szól a barátnője, hogy nem eszi meg a főztjét? Gondolok itt pl olyanokra mint pl Montez, dirtyboy stb.
állandóan pampog a nőm,hogy ha meglátja a csirkét,akkor elkapja a hányinger már ennyi év után.
amúgy meg nem főzök.
szép is lenne,hogy együtt élek egy nővel és nem főzne,sütne.
szakács a lelkem,uh finoman elkészít mindent.
annyi,hogy ő nem eszik csirkét csak nagyon ritkán.
Az urak is tudnak főzni és néha meg is csinálom, de ha a feleségem szívesen megcsinálja, akkor én minek lábatlankodjak a konyhában? Ma én sütöttem például.
De minek kötözködni ezen?? nem értem!
azért kötözködöm, mert utálom azt a felfogást, hogy a nő járjon az "ura" kedvében, és tegyen mindent úgy, ahogy azt a férfi jónak látja.
egyébként én nő létemre leszarom, hogy megeszi-e a párom (ha lenne- na jó, fogalmazzuk át: leszartam, mikor volt párom, hogy megeszi-e a főztömet.) alapból nem tartozik a főzés a kedvenc foglalatosságaim közé, ők meg szerettek főzni.
OFF: Ilyen hozzáállással nem csodálom, hogy csak VOLT párod. De nem akarok személyeskedni... Ahogy Ti nők elvárjátok tudat alatt, hogy a férfi irányítson, legyen véleménye, álljon ki magáért, ötletei legyenek, megteremtse az anyagi biztonságot, stb., a mi lelkünknek ugyan annyira jó - még ha nem is tudatosan is - ha látjuk, hogy sürögtök-forogtok a konyhában, mostok, takarítotok. Persze a mai karrierista-feminista világszemélettel ez már ódivatú gondolkodás.
ON: Ettől függetlenül mi a párommal külön főzünk magunkra az esetek 90%-ban és megosztunk minden házimunkát.
azért mert a nő dolga a sütés-főzés és pont.
ha nem süt-főz,akkor az nem lesz egy hosszú életű kapcsolat.
dugni minden nő tud,főzni meg nem mind.
utóbbiakból lesz feleség,az előbbiekből meg ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!