Wash, Montez, dirtboy, Ikszdééé, csakii1 nektek hányas bicepszetek van? Csak érdekel. Ha nem akarjátok akkor nem muszáj csak ha szívesen mondjátok meg!
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 16:03
1/13 anonim válasza:
Nem szoktam méregetni, de most kb 44 lehet. Azért csak ekkora, mert naturál vagyok és marha öreg.:)
2/13 anonim válasza:
ó montez úr az tök jó:)
és ha már ilyet kérdezel helyesen tedd.. külön bicepszet nem szokás mérni:) kart egyben annál inkább
4/13 anonim válasza:
Engem ne sorolj a nagyon közé:) még 2-3év hátravan a kívánt formáig:)
Ha érdekel dobok képet, de nem méricskélek:)
5/13 anonim válasza:
Hát igen, kart tudunk mérni, nem csak bicepszet.
Enyém nem valami jó, ahhoz képest, hogy majd 3 évtizede edzem, szóval nagyon nudli eredmény. De legalább arányos a többi kis izmommal.:)
6/13 anonim válasza:
(már megint kezdi az önostorozást....) ;)
7/13 anonim válasza:
Csak realista vagyok. Miéért nem? De! :)
8/13 anonim válasza:
Jézusom, híres lettem *.* Szipp, micsoda nap ez a mai :DD
Nekem nagyon nyeszlett, de mentségemre szóljon, hogy még nyeszlettebb volt, szó szerint csont és bőr :D De nem merem megmondani :D
9/13 NagyonGonosz válasza:
Mell+Comb kerület sem lenne rossz :)
10/13 anonim válasza:
ja, ha lenne egy kis kerülete, nem lenne rossz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!