Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ennek az állításnak van...

Ennek az állításnak van valami értelme? (testépítés)

Figyelt kérdés
shop.builderen az egyik termék alatt olvastam hogy valaki írta, hogy ez pihenő napokon is kell szedni? Erre az aki válaszolni szokott azt írta, hogy igen kell fehérjéből minden nap ugyan annyi de ch-ból pihenő napokon akár 100g-mal kevesebbet is be lehet vinni gond nélkül mert akkor nincs edzés. De én úgy tudtam hogy akkor is ugyanannyi protein és ch kell mert a tápanyag igény az ugyanannyi.:D Akkor most mi is van?:D
2012. nov. 10. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem zsírosodsz, akkor inkább legyen meg pihenő napon is a magas ch bevitel. Hízékonyabbak kicsit visszavehetnek belőle pihenő napon.
2012. nov. 10. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Illetve az edzés utáni gyors ch (50g) eleve elmarad pihenő napon, így ennyivel kevesebb ch elég is.
2012. nov. 10. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:

na de edzés napon egy kemény edzéssel,akár 1000-1200calt is elégethetsz.

a pihenő napon meg értelem szerűen nem.

ezért írta azt a manusz,hogy pihenőnapon nem kell annyi ch.

persze ha kezdő vagy,esetleg sovány felnőtt,akkor te egyél nyugodtan.

2012. nov. 10. 16:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hízékony, éppen ellenkezőleg:/ Köszi a válaszokat:D
2012. nov. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!