Havonta a egy testépítő hány kg csirke mellet eszik meg? Hol lehet a legolcsobban hozzá jutni mondjuk nagyobb tételnek 10kg?
Több mindentől is függ. Egy nagyobb testsúlyú versenyzőnek több fehérje kell. szálkásító diétában megint több fehérje kell (3g x ttkg), míg tömegelésnél elég 2-2,5g x ttkg).Tehát étrend és testsúlyfüggő is. De nem mindenki csak csirkéből állítja össze az étrendjében a fehérjebevitelt. Ugye ott van a tojás, marhahús, hal, protein tápkieg.
De ha érdekel, akkor leírok, hogy én jelenleg napi 600g csirkemellet (+ pár protein turmix, túró) eszem, ami 18kg/hó, de pl Molnár Peti napi 2kilót is bevág szálkásításnál ugyanennyi zöldséggel.
Mert mindig legalább annyi zöldség kell, mint hús.
Szóval ne csak csirkében gondolkozz, ha fehérjéről van szó! Étrendfüggő!
Ja, és CBA-ban veszem, 1200-1300 ft/kg között van nálunk, ami elég olcsónak mondható. Tegnap vettem 7 kilót.:)
Az nokedli, mert mint írtam én 18 kilót eszem egy hónap alatt és messze vagyok egy profitól. Molnár Peti meg napi 2 kilót.
De azért javítottalak ki, mert akkor a kérdező, azt hiszi, hogy neki is 1 kiló csirkét kell bevágnia, ami nem hiszem, hogy pont kell neki. Nem tudom, hogy érted e?, hogy nem kötözködök csak ne vigyük félre a kérdezőt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!