Az arctorna segítene eltüntetni egy nagyon pici tokát?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, tudom, hogy a bőröm elég fiatal, minek akarom tornáztatni az arcom. Vékony vagyok, de ha csak az arcomat látja vki, akkor úgy képzelné, h nagyobb a testalkatom. Ezért szeretném "fogyasztani" vhogy az arcomat, amit amúgy tudom, hogy egész alakos fogyással lehet csak.2012. nov. 9. 09:16
1/3 Edzőbá válasza:
Sajnos nincs helyi zsírégetés.
Kezdj el kicsit diétázni, kocogni, sportolni és le fog menni a toka. :)
2/3 anonim válasza:
attól,hogy sovány vagy,simán lehet magas a testzsírod,ha tokád is van,ami a magas testzsír egyértelmű jele.
pl a vv annamari volt ilyen,hogy egy hájas csontváz volt,vagyis rémesen rossz a testének az izom zsír aránya.
amit meg szeretnél az természetesen nem lehetséges.
jah igen:).
keresztrejtvényben mindig szokott ez lenni-
elhízás jele 4 betű-toka
3/3 A kérdező kommentje:
jó a testzsírom, és nem vagyok annyira tokás... de mind1 :D való világ meg nem az én értelmi szintemhez tartozik, szóval nem tudom kiről beszélsz...
2012. nov. 16. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!