Most kezdtem el kondizni 2-3 hete, már valamennyire érzem hogy fejlődtem, nagyobb súlyokat emelek mint legelső alkalmakkor. Szeretnék venni Biotech tömegnövelőket, mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 183centi körül és 64kg. Kicsit nehezen hízó vagyok de a magasságomhoz képest az ideális testsúly jóval több, illetve a kondihoz is hízni kéne..
Mivel olcsón venném őket,zsebpénzből, az olcsób kategóriát választottam, ajánlották:először egy 1kg-os Max Gain Plus-al kezdenék,aztán 1kg Nitro Gain, majd egy Hyper mass 5000. Mi a véleményetek ezekről a tömegnövelőkről? Hogyan szedjem,mikor ,mennyi ideig?
Ez a Max Gain Plus:
Nitro Gain:
Hyper Mass 5000:
A válaszotok előre is köszönöm!
2012. nov. 8. 16:32
11/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok leragadva a Biotechnél csak az van közel meg jóarc a srác, van scitec is csak az kib@szott drága... Tehát ha 64kg vagyok, akkor 32gramm fehérje+50 gramm carbox, vagy szölöcukor?
2012. nov. 8. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!