Szkanderben melyik izom (ok) -ra kéne nagyobb hangsúlyt fektetnem?
Figyelt kérdés
A kar teljes része, gondolom alkar, bicepsz, tricepsz, váll is biztos kell. Esetleg tudnátok mondani gyakorló feladatokat? Nem sport ként kívánom űzni. Eddzőterembe járok, sajnos a pénztárcám és az időm se enged heti egy alkalomnál többet. Tippekre is kíváncsi volnék. Valamint ha lenne valaki oly kedves, hogy egy eddzés tervet leírna, tömören akár, nagyon megköszönném!2012. okt. 26. 23:02
1/4 anonim válasza:
Elég sok izom bedolgozik, még a mell is. De itt vannak az okosságok: [link]
2/4 Sznofru válasza:
Én most kezdtem el szkanderozni :) Még nagyon kezdő vagyok a témában, de ahogy én tapasztalom a bicepsznek baromi fontos szerepe van, mert magadhoz kell húzni az ellenfél kezét. A kalapács gyakorlat alap. Amúgy Montez által belinkelt oldal az jó. Szerintem a tricepsz amúgy nem szükséges, mivel húzol és nem tolsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Várom további tanácsaitokat!
2012. okt. 29. 07:39
4/4 Fiko Attila válasza:
a szkanderbe inkabb az alkar szamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!