25-ért már elég komoly lámpákat lehet kapni, az enyém 5000 forint volt, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Én túraboltban néznék utána (Ha BP-i vagy, akkor a Nyugatinál a Szondi utcától lejjebb a Teréz körúton van egy jó bolt, illetve a Móricz Zs. körtérnél a Bartók Béla úton a Trexpert nevezetű), az eladók rendszerint hozzáértők, és segítőkészek, ellentétben a nagy multikkal (pl Decathlon - vannak rossz tapasztalataim)
Amit fontosnak tartok egy fejlámpánál:
-Legyen erős fénye (annyira, hogy 50 méterre kb elvigyen), ez kb azt jelenti, hogy már erősen bántja a szemedet, ha belenézel.
-Lehessen zoomolni a fénnyel, tehát nővelni-szűkíteni a fénykört
-Ceruzaelemmel működjön, ne saját aksival (mert ha lemerül a hegyen az aksi, akkor szívtad, de elemet tudsz magaddal vinni)
-Lehetőség szerint legyen rajta piros és villogó fény is, sokszor hasznos (pl a piros fény kevésbé látszik messzire éjjel, és nem is vakít el annyira téged).
Asszem ennyi, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!