Tömegnövelö edzésem csúcsához értem, vettem egy tablettás szteroidot, mit javasoltok hogyan kezdjem el szedni mire ügyeljek közben?
Sziasztok!
5 éve edzem rendszeresen, és most jött el az az idö, amikor azt mondom, életem során ki szeretnék próbálni egy szteroid kúrát, kiváncsi vagyok az eredményre.
De fontos, hogy elötte meghalgassam a tapasztaltabbakat a témában.
Van még Aminosavam itthon, edzés elötti formulám ( Big Bang) és van még itthon egy fél kilónyi Creatine Monohydrate-om, ja és egy Mega Daily One-om kb. még 100 db van benne, fontos a vitamin.
Amit vettem az egy La-Pharmás Methandienone, 100 db-os 10mg-os kék színü zárjegyes kivitelben, hogy mennyire kamu.. foggalmam sincs, reménykedni tudok csak , hogy nem az.Több pénzem sajnos nincs, hogy vegyek még szteroidot és kombinálva szedjem, de ha feltétlen kell még valami cucc mellé akkor ne kiméljetek!Szúrni nem szúrom magam , mert még sosem tettem és nem is merem.. :o)
Mi a véleményetek, érdemes vennem és szednem a kúra elött máj illetve vese védöt.. ha igen akkor milyet?
Hogyan kezdenétek el szedni hány szemet, és hogyan haladjak vele lépésröl lépésre?
Mire ügyeljek közben, tojás zsugorodás vagy pattanásosodás esetén áljak meg a szedésével?
Mikor levezetem a kúrát, utánna szedjek valami hormon helyreállító cuccot?
Minden véleményetekre és tapasztalaitokra szükségem van.
Válaszaitokat elöre is köszönöm!
"Tömegnövelö edzésem csúcsához értem, vettem egy tablettás szteroidot, mit javasoltok hogyan kezdjem el szedni mire ügyeljek közben?
Sziasztok!
5 éve edzem rendszeresen...."
Ezt gondoljuk át újra. 5 év? Komolyan?!
Bunny kis monológja. Szerintem megéri elolvasni...
Tehát azzal van a bajod hogy tolni akarok valamilyen kúrát, vagy azzal hogy orális kúrát akarok tolni, vagy egyáltalán velem van valami bajod ember?
Konkrétumokat írj ne rizsázz! Ès te vágd magad tarkón b+ hogy ideje normális választ adni, nem idefirkálni olyan böszmeséget aminek elolvasásával elveszed más idejét..
Röviden: vitamin, fehérje, tömegnövelő mehet tovább, creatinnal leállni.
Meta szedése: egy hétig napi 1 reggel, utána napi kettő (1 reggel, egy este) közvetlenül kaja előtt. Ha igaz, hogy eddig nem szedtél szteroidokat ez kezdőként elég (napi 20 mg), három hétig. Levezetés napi 1, egy hétig.
Mellékhatások igy nem jelentősek, de lehet magas vérnyomás, viz visszatartás (folyadékbevitel legalább napi 2,5 liter a vesék miatt), enyhe pattanásosodás,hőhullámok, izzadás (nem jelentős mértékben), májfunkciók eltérhetnek a normálistól. Amennyiben tulérzékennyé válik a mellbimbód, vesetáji fájdalom jelentkezik, azonnal abbahagyni!!!!!
Levezetésként : Anabolic Xtreme PCT (90 kapszula) javallott (már csak a felvett tömeg egy részének megtartásához is, illetve a hormonháztartás visszaállitására is), bár ez a kura nem jár komoly következményekkel (ebből következik tul nagy eredményre ne számits, kb 3-5kg növekedés).
Atom vagy!
Végre egy épeszű segítőkész ember!
Köszönöm!
Ennek ellenére én nem támogatom és főleg nem javaslom a "kokszolást", de ha már valaki eldöntötte magában , hogy igenis ő ezt az utat választja legalább próbálok annyit segiteni, hogy ne az intenziven kössön ki két-három hónap után.
Ja igen, ez után a kura után remélem felhagysz a hasonló próbálkozásokkal, de ha mégsem a dianabol származékokat kerüld el legközelebb (Danabol, Methandienone, Anabol, D-anabol, Naposim) ezek elég máj és vesegyilkos anyagok.
Valamint soha ne hagyd magad rábeszélni olyasmire mint Androlic (oxymetholone), Methyltestosterone - mert ezek a szemes szteroidok a leggyilkosabb dolgok amit elő lehet állitani izomnövelés céljára (találkoztam itt olyannal aki fiatal srácokat beszélt rá ezek szedésére, mert hogy ettől "nőni fogsz, mint állat" cimszóval.
Örülök, hogy segithattem és hasznos az infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!