Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne a lábamat...

Hogyan lehetne a lábamat izmosabbá tenni?

Figyelt kérdés
Egy éve abbahagytam a focit és a mozgást mert tanfolyamra kellett mennem és nem volt időm mert totál kimerültem. A lábamról mintha teljesen eltűntek volna az izmok sőt még a hasam is megnagyobbodott. (Jó azért egy pörkölt vagy sült csirke mindig jól esik):D Szóval a futással lehetne valami eredményt elérni,hogy a lábamról és a hasamról lemenjen a felesleg? Utána persze konditerembe is elmennék de kellene valami javaslat,hogy nyárra jól nézzek ki végre! :))

2012. nov. 7. 17:53
 1/2 dirtboy ***** válasza:

nyárig még sok idő van addig bőven jó leszel.

a fő kérdésed az izmosodás a leírásban viszont nem írsz róla semmit csak a felesleg eltüntetését.

a kettő együtt nem megy.

mivel még sok idő van így előbb legyen tömegnövelő étrend és súlyzós edzés,tavasszal pedig jöhet a felesleg eltüntetés a szálkásító diétával és aerob mozgással.

kis olvasni való.

[link]

2012. nov. 7. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Elsősorban szálkásító diéta kell, ha a hasadat akarod eltüntetni. Viszont ha combodra izmot akarsz építeni, ahhoz meg tömegnövelő étrend kell. A kettő egyszerre nem megy! A sorrendet neked kell meghatároznod, de én javaslom, hogy előbb tömegnövelés aztán szálkásítás.

Tömegnövelő étrend: 2-2,5g testtömeg kg fehérje és 5-6g testtömeg kg szénhidrát.

Combra a legjobb gyakorlatok: Guggolás, kitörés, combhajlítás/nyújtás gépen

A futástól nem igazán lesz gyorsan izmos a lábad.

2012. nov. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!