Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeptemberre kitudom kupálni...

Szeptemberre kitudom kupálni a lábamat?

Figyelt kérdés
Amúgy sem volt valami vastag de egy nagyobb betegség miatt kórházba is kerültem és kb. fél hónapot bent feküdtem ,nem volt nagyon használva mióta meg hazajöttem szinte csak gépezek és a lábaim teljesen elanyátlanodtak :D Ha most elkzedem sulikezdésre tudok enyhén izmos lábakat "gyártani" magamnak? :D Mit kellene csinálnom? (Étrend megvan) XY guggolás, lépcsőn lábujjhegyezés segít??
2012. júl. 6. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Tudsz rajta alakítani két hónap alatt is, de mindenre kellene edzeni. Lábra: guggolás, kitörés, merevlábú felhúzás, lépcsőzés, egylábas vádli állva.

Persze súlyzós terheléssel lenne jó- Tömegnövelő étrend legyen hozzá, 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát, (lányoknál 3-4g*testtömegkg ch.:))

[link]

2012. júl. 6. 09:00
 2/2 A kérdező kommentje:
köszií5
2012. júl. 6. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!