Az 'jónak' számít ha valamennyivel több mint a testsúlyom felét kitudom nyomni?
68 kg vagyok, és kondizom 7-8 hónapja. Most ott tartok hogy a testsúlyom több mint felét ki tudom nyomni (35-36kg-ot).
Háromszor, háromszor 12-t szoktam csinálni belőle. Vagy is egy alkalommal 108-at.(kevés ennyi?)
Meddig lehet ezzel elmenni? (Nem akarok nagyon kigyúrt lenni, csak hogy mégis legyen rajtam némi izom.)
ha lány vagy akkor jónak számít,férfinél nem.
guggolni menyivel bírsz?
Az ideális az, ha a testsúlyoddal tudsz fekve nyomni szériában (6-8)
Attól függ, mi a célod. 12-től csak szálkásodsz.
Csinálj csak 5-t de 50 kg-val, az inkább tömegnövelő hatású.
/Attól függ, mi a célod. 12-től csak szálkásodsz.
Csinálj csak 5-t de 50 kg-val, az inkább tömegnövelő hatású./
baromságaidat mellőzd már kérlek mert ebből még óriási vitát csaphatunk ha ilyeneket fogsz írogatni továbbra is.
Pistus, megkérhetnélek, hogy ne írkálj ilyen hülyeségeket?
Hány éves vagy, 11? A 8-12-es ismétlés a megfelelő tömegnöveléshez is és a kisebb súllyal még véletlenül sem szálkásítás történik, hanem izomvesztés. A legnagyobb tévedés, hogy sok ismétléssel kell szálkásítani. Olvass egy kicsit: [link]
3x3x12? vagyis 108x nyomsz bele egy mell edzésen a 35kg-ba?:D Kétlem hogy normálisan végzed a gyakorlatot....
Úgy csináld hogy számolj tarsd ki 2mpig engedd le lassan tartsd lent 1mp-ig aztán fel és megint tarsd ki 2mp-ig.
Ennek lesz valami eredménye próbált 45-50kg-al.
Elég 4x10 bőven (ha nem csak ezt az egy gyakorlatot csinálod)
utána jöhet ferde pad vagy nyomás kézi súlyzókkal , tárogatás gépen stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!