Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha erősítek hasra akkor...

Ha erősítek hasra akkor milyen változások lesznek?

Figyelt kérdés

Van rajtam 5-6 kg felesleg, és már nagyon nehezen akar lemenni. Viszont ha ülök akkor eléggé zavar a 'pocak':D Természetesen odafigyelek arra is, hogy mit eszek, meg az aerob/kardio edzésre is, de a hasi edzéstől (hasprés,felülések stb) lesz valami változás? mert mindenkitől csak azt a tanácsot hallom hogy ooh kis felülések és el is tűnik. Pedig én ugy tudtam hogy í zsírt csak kemény aerob/kardio edzéssel lehet elégetni. Most akkor ez hogy is működik?:D

Előre is köszönöm!

2012. nov. 7. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:

A legfontosabb a kaja minősége meg a kardió.

ha erősítesz rá akkor fejlődni fog az izmod de a zsír nem fog eltűnni felette ehhez szálkásító diéta szülséges

oldalast fehérkenyeret kolbászt majonézt SÖRT zsíros leveseket stb el lehet felejtened ja hogy ez nem fog menni? Akkor nem lesz kockád

2012. nov. 7. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs helyi zsírégetés, jól tudod. Aerob edzés és diéta kell a zsír eltüntetésére, DE: ettől még kell hasazni, hiszen erősíteni nem árt.
2012. nov. 7. 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Orlandio szetter: menni fog:)

2012. nov. 7. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
ha erősítesz hasra kemény lesz a hasizmod.
2012. nov. 7. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!