Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan edz Hannibal for King?

Hogyan edz Hannibal for King?

Figyelt kérdés
súlyzózik vagy csak saját testsúllyal végzi az edzéseket?? és szerintetek "tisztán" érte el amit??

2012. nov. 6. 20:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az engem is érdekelne, hogy edz lábra a korlátokkal.
2012. nov. 7. 10:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Arra nem edzenek. Volt a termünkben is egy csávó, aki szinte levágatta volna a lábait, csak hogy kettővel többet tudjon tolódzkodni.
2012. nov. 7. 10:39
 13/23 anonim ***** válasza:

A videóikban néha látszik hogy lábban nem igazán vannak toppon(magyarul a vádlijuk egy olyan gyerek szintjéhez volt hasonlítható,szerintem,akik nem sportolnak).

Lehet hogy pont ezért viselnek a videóikon bőszárű gatyákat?:D

Szerintem súlyzós után csinálta ezt a "korlátos" fegyenc vagy akármilyen saját testsúlyost.A súlyzós alatt meg el tudok képzelni egy tápkieget meg alap a genetika nála.

2012. nov. 11. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
Én igy pontosan nem tudom.lehet koxolt lehet nem.de mivel eleve nigga ezért jo a genetikája.AZ egyik interjuban azt mondte 19 éve edz.naponta 2-3 orát.
2013. jan. 2. 23:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Itt megtalálod mindenre a választ: [link]
2013. jan. 3. 07:17
 16/23 Peti4173 válasza:
47%

Szép napot!

Hannibal for king!!! Nem sulyzózik egy árva hajlítást se, mert ha megnézitek a videóit, és a legújabbakat, egyetlen egy ember se képes ilyenre aki sulyzózik. Még aki hibrid edzést is folytat, még az se!! Én úgy edzek mint hannibal, és átélem amit ő is, egy sulyzós barom se képes ilyesmire, és ez nagyobb teljesítmény, mint 10 kilóval sulyzózni pl. Hannibalban csak a calisthenics ereje van :))

2013. ápr. 5. 22:09
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem értem...

Artur Taymazov olimpikon birkózó "offszezonos" súlya 130 kg és így köt magára súlyövvel 50 kg-ot, tehát összesen 180 kg-mal mászik függeszkedve kötelet, mégsem isteníti senki, hogy calisthenics király :(

2013. ápr. 5. 23:02
 18/23 anonim ***** válasza:
53%

Petike, honnan tudod, hogy nem súlyzózik, a barátnője vagy és mindig mellette állsz? Súlyzós b@rmoknak nem mernél beszólni, több erő van ezekben a b@rmokban mint a te kis majmocskádban. Meg mond meg az ég világon mi haszna van annak, hogy lobog a kerítésen, mint egy sz@ros wc papír?

Elhiheted, hogy ő is fogott súlyzót a kezében. Minden tisztelet neki, de nektek a tapló kis testsúlyos kö.csögöknek (akik minden ok nélkül fikázzák a testépítést) kötél kellene a nyakatokba, nagy a pofátok a semmire, kis bu.zik vagytok. Nem az edzésetekkel van baj, hanem a qrva nagy pofátokkal.

2013. ápr. 6. 16:27
 19/23 Peti4173 válasza:

1. Te is a barátnője vagy hogy tudod hogy súlyzózott?

2. be mernék szólni neki, mert akik súlyzóval edzenek, azok gyengék maradnak, melyik a több a 10 kiló amivel sulyzózol, vagy a testsúlyod, a 60 70 kiló? a súlyzósok a testsúlyosokat nézik le és így fordítva. én olyan helyen nevelkedtem, ahol mindennapos dolog ez a kötekedés, és ez után ahol kiedzőttem, nekem ne pofázzon be senki olyan aki nem tud rólam semmit. én szépen szóltam hozzátok, nem volt nagy pofám, de te idejössz és kiosztassz!!! Hát álljon már meg a menet!!!! Én nem mondom hogy mindent tökéletesen tudok, de amiket rám bizonygatsz, azok igazak rád is, te acsarkodsz össze meg vissza, te is leszólod a testsúlyosokat!!! én is edzettem súllyal, és tudom hogy milyen az csak úgy mellékesen!! És nem vagyok Petike!

2013. ápr. 11. 19:39
 20/23 anonim ***** válasza:
56%
Peti, nagy lesz az arc. Te kezdted a sz@rozást, olvass vissza. Én súlyzós edzést végzek, 100 feletti súlyzókkal nyomom már 27 éve. Szóval öreg sz@r vagyok, de ha kötekedni akarsz, akkor megdumálhatjuk.:)
2013. ápr. 11. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!