Szerintetek erre mi lehet a megoldás? (részben testépítés)
Figyelt kérdés
Már több éve van egy kisebb problémám. A helyzet az, hogy az évek során sajnos a jobb oldalamat állandóan terheltem. De a szó szoros értelmében. Suliba, edzésre, bárminek a cipelésekor a jobb karomat/csuklyámat/hátamat használtam. Aztán nyáron sikerült belefutnom egy olyan melóba, ami miatt észrevétlenül is minden a jobb oldalamra összpontosult. Az eredménye most az, hogy ugyan a jobb oldalam csak egy picivel kisebb a balnál, azonban lényegében meghalt. A hát-csuklya-mellizom között olyan szoros lett a kapcsolat, hogy lényegében minden aprócska megterheléstől megfájdul, húzódik, becsípődik, olykor attól fáj, hogy nekidőlök valaminek, és érzem, ahogy az idegeimen végigfut valami. Tisztában vagyok vele, hogy én rontottam el az egészet, de nem tudtok valami ötletet, hogy hogy enyhíthetnék valahogy ezen a dolgon? Masszőrnél már többször voltam, gondoltam csak nagyon csomós, és fáradt, pihentettem is nagyon sokat, de egyszerűen nem akar elmúlni.2012. nov. 6. 19:31
1/1 anonim válasza:
háziorvostól kérj beutalót a neurológiára.
ott teljesen kivizsgálnak,és speciális edzésre,tornára is elküldenek.
valószínűleg háti gerinctornára kell majd menned,és a gyógytornász segít átalakítani a mindennapi mozgásod,tartásod.
gerincproblémásoknak még ideális a fegyencedzés,de először a neurólógushoz menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!