Mekkora, mennyi munkát igényel, egy ehhez hasonló test kialakítása?
2012. nov. 6. 09:34
11/16 A kérdező kommentje:
montez, ne kicsinyítsd le már ennyire magad, múltkor láttam képet rólad a gyakorikon belinkelted és elég jó a formád :D
2012. nov. 6. 09:59
12/16 anonim válasza:
messze nem ilyen jó mint Statham bácsinak, de mint írtam genetikafüggő is. Én mindent betartok, kaját, edzést, csomó pénzem megy tápkiegre, de ez van. Lehet, hogy neked összejön pár év alatt is, de jó kaja nélkül hidd el, hogy nem lesz izom, pláne ilyen minőségben (zsírmentesen).
13/16 anonim válasza:
Montez képes linkjét valaki elküldené?
15/16 NagyonGonosz válasza:
Nem értem ezt a tíz évet. Megfelelő étrend nélkül edzhetsz 40 évig is nem fogsz fejlődni.
Amúgy 50 ezerből szerintem megvan a kaja. A tápkieg nem kötelező. Láttam már olyan embert aki semmit nem használt még tejsavót sem és úgy nézett ki, hogy külsőre a naturál mivolta is megkérdőjelezhető.
16/16 anonim válasza:
attól függ mi a kiindulási alap.
de az eléggé látszik rajta,hogy ez egy ilyen kettlebelles,crossfites forma inkább,nem testépítő.
a kajája viszont biztos,hogy testépítő szálkásító diéta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!