Ez mitől van testépítők?
Figyelt kérdés
nagyon régóta edzem,és észrevettem ha kisebb idő eltelik hogy nem edzek mondjuk 2-3nap valami oknál kifolyólag ideges feszült vagyok,ha lementem edzeni utána teljesen megnyugszom megelégszem,azt gondolom magamról hogy tök jó formában vagyok,2nap múlva pedig megint kicsit feszült vagyok,rossznak látom magam,aztán este lemegyek és megint megnyugszoom,sokkal izmosabbank látom magam utána holott nyílvánvaló hogy nem lettem izmosabb2012. nov. 5. 20:30
11/18 anonim válasza:
Ide tettünk páran képet, ha érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
12/18 A kérdező kommentje:
értem nem tudom mennyi a power pro,de az activlab muscle up 3500gramm 11ezer forint hesszeld meg!
2012. nov. 5. 21:39
13/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi pénzem lesz mire ez elfogy. De közben egy kreatin kúrát is tervezgetek..
14/18 JayC válasza:
szerintem ezzel mindenki így van, pár nap off után én is kisebbnek látom magam. biztos van ennek egy logikus magyarázata, hogy pszichésen miért érezzük így. de olyan is van, hogy felveszek egy bővebb pólót, és elveszek benne, de ha egy feszülősebb van rajtam, akkor még akár "izmosnak" is kinézhetek.
én már nem szoktam ezzel foglalkozni, felesleges.
ui. amúgy edzés után nyilván azért érzed magad izmosabbnak, mert jobban feszülnek az izmok, feszesebbnek, teltebbnek érezheted magad, főleg ha sok ch-val jól vissza is töltesz.
15/18 A kérdező kommentje:
pontosan erről van szó!!:Dénis próbálok nem foglalkozni vele de megörülök,nem edzés napokon beférek ide a gép előtti székembe edzés utána nem férek be az mi?:D
2012. nov. 5. 21:55
16/18 *Glissade* válasza:
A szék a hibás! Cseréld le:)
17/18 JayC válasza:
engem a szék még nem lök le magáról, de az is vicces, amikor egyszer feszül az ing, egyszer meg lóg, pedig bioponnal mosok...
18/18 A kérdező kommentje:
ismerőős:D
2012. nov. 6. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!