Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez mitől van testépítők?

Ez mitől van testépítők?

Figyelt kérdés
nagyon régóta edzem,és észrevettem ha kisebb idő eltelik hogy nem edzek mondjuk 2-3nap valami oknál kifolyólag ideges feszült vagyok,ha lementem edzeni utána teljesen megnyugszom megelégszem,azt gondolom magamról hogy tök jó formában vagyok,2nap múlva pedig megint kicsit feszült vagyok,rossznak látom magam,aztán este lemegyek és megint megnyugszoom,sokkal izmosabbank látom magam utána holott nyílvánvaló hogy nem lettem izmosabb
2012. nov. 5. 20:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Jó neked, én sosem látom magam jónak.:)
2012. nov. 5. 20:33
 2/18 *Glissade* ***** válasza:
Jah, örülj neki, hogy van olyan pillanat az életedben amikor jónak látod magadat:)
2012. nov. 5. 20:39
 3/18 A kérdező kommentje:
nagy ritka pilanatok egyike,amugy nem jonak látom magamcsak nem tudtam normálisan leírni
2012. nov. 5. 20:41
 4/18 *Glissade* ***** válasza:

Én értettem:)

Van amikor szarnak látod magadat, és van amikor meg kevésbé szarnak:)

Tök normális.

2012. nov. 5. 20:47
 5/18 anonim ***** válasza:
Montez mindjárt küldök neked egy képet magamról és már nem látod magad lehangolónak :)
2012. nov. 5. 20:49
 6/18 anonim ***** válasza:
Jöhet, de attól én még nem leszek jó.:)
2012. nov. 5. 20:50
 7/18 A kérdező kommentje:
tedd ide:D
2012. nov. 5. 20:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Isten ments, hogy itt égessem magam. Majd 5 év múlva visszatérünk erre :D
2012. nov. 5. 21:16
 9/18 A kérdező kommentje:
nem égeted kívánsi vagyok,énis elkezdtem valahol meg mindenki
2012. nov. 5. 21:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Figyelj. 17 vagyok. Ektomorf testalkat. Étrendet nehezen, de be tudom tartani. Power proteinre futja csak. Jártam 4 hónapig és most újra elkezdtem okt. 1-én. Soroljam még, hogy miért nincs létjogosultsága annak, hogy én magamról képeket tegyek közé? :D
2012. nov. 5. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!