Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aminosav készítményekre...

Aminosav készítményekre mennyire érdemes költeni?

Figyelt kérdés

Ugye az alap kiegészítők a vitamin és a fehérje, ezek a legfontosabbak. Ezek meg is vannak.

Amiket használok, az vitamin, fehérje (tejsavó), kreatin, glutamin, és kéthavonta valami energizáló, mindez okés kaja mellett.

Na de itt jön a kérdés, hogy emellett, ha megtehetem, érdemes költeni e pluszban BCAA-ra, vagy akár tablettás amino készítménykre, vagy esetleg másra költsem?

2012. nov. 3. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha megteheted, akkor bcaa por mehet (ne drága kapszulás cuccot). De én inkább szálkásításkor veszek ilyeneket.
2012. nov. 3. 14:57
 2/8 dirtboy ***** válasza:
76%

ha veszel is valamit akkor az bcaa,eaa,l-glutamin,hmb ilyen legyen,teljes spektrumú aminosavakat ne vegyél.

egyébként tömegléskor én hasznosabbnak látok plusz adag tejsavó fogyasztást mint pár g aminosav fogyasztást.

szálkásításkor viszont nagyon jó a bcaa,glutamin külön aminosav ként fogyasztva.

2012. nov. 3. 14:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi! Akkor tömegelés alatt hanyagolhatom?

Esetleg mit tudtok ezeken kívül tömegeléskor ajánlani?

Félreértés ne essék, nem elb@szni akarom a pénzem, vagy a kiegtől várom a csodát, csupán érdekelnének a tapasztalatok kinek mi vált be, hátha javamra válik.

2012. nov. 3. 15:00
 4/8 dirtboy ***** válasza:
kreatin kúra mehetne ha már tényleg okés a kaja,mellet jó lesz az no fokozó szóval jó lenne ha a kreatin kúrakor lenne a második hónap
2012. nov. 3. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is kreatin legyen.
2012. nov. 3. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
költsed inkább az árát masszőrre... szerintem a glutamin is baromira felesleges már.
2012. nov. 3. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszi! Akkor tömegelés alatt hanyagolhatom?

A proteinek vásárlásánál az egyik fő szempont hogy megfelelő - ha lehet - hozzáadott BCAA vagy/és glutmain vagy /és L-leucint is tartalmazzon.

2012. nov. 3. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt kellene tisztázni mitől is nőnek, nőhetnek a izomsejtek?

z AKG is elősegíti az izomnövekedést, mivel glutamint termel. Amennyiben ezt creatin monohidráttal kombinálva szednéd, akkor a tested foszfát tartalmát növelve elősegíted az izomfehérjeszintézist.

[link]

Ebben a termékben ráadásul Orotát,HMB, Pyruvat és HCI kötéseket is kapsz.

A HMB napi 3g szedésével egyértelműen izomnövekedést generálhatsz.

[link]

Tény ezen kár vitatkozni is, az izomszöveteink két fehérjéből épülnek fel, és a két fehérje összetevője a BCAA. Az is tény, hogy EAA-kal egyszerre adagonként minimum 10-15g mennyiségben ideális izomfejlesztő.

[link]

Glutamin, ami stimulálja az izomépítést.

[link]

CLA Napi 4-5g a növekedést serkenti, a nitrogén visszatartást javítja.

[link]

Kálcium napi 1000mg, króm 200-400 mikrogram ajánlott lenne.

[link]

2012. nov. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!