Egy ilyen 6 hetes fekvőtámasz tréningtől fog valamit változni a felsőtestem?
Figyelt kérdés
Egy ilyen [link] tréningről lenne szó. Minden másnap csinálom (hétfő, szeda, péntek). Már a második napnál tartok :D
Tehát a lényegre visszatérve. Fekvőtámasz tréningtől fogok változni 6 hét alatt?
Ezen kívül étrendem van, aorobozok és súlyzós edzéseket végzek. Szedek fehérjét az edzésekhez.
Zsírégető blogom, ahol van az elmúlt két hét változásáról 2 két: [link]
2012. okt. 31. 19:57
1/8 anonim válasza:
szerintem nagyon ki vagy gyúrva!trenbolone vagy oximetholone megy mellé azt jól látom
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a haszontalan válaszod, de nem ezt kérdeztem... -.-"
2012. okt. 31. 22:11
3/8 anonim válasza:
nem valószínű, hogy változna. Diéta+súlyzós edzés...:)
4/8 A kérdező kommentje:
Nem is lesz feszesebb pl. a mellizomzatom?
2012. okt. 31. 23:53
5/8 anonim válasza:
Szerintem ha már súlyzózol akkor kár a pihenőidődben fekvőtámasszal kínozni magad, mert az életben nem fognak tudni az izmaid rendesen regenerálódni.
6/8 anonim válasza:
nem lesz feszesebb semmi:)
Ez csak egy gyakorlat, mint pl a fekvenyomás.
7/8 anonim válasza:
Öregem, 6 héttől ne várj semmit.
10 hete szálkásítok, nálad kevesebb zsírral kezdtem, és még kb. 10 hetet számolok, most vagyok félúton.
Hagyd a p#csába afekvőtámaszt, nehéz súlyzós edzés kell és szálkásító étrend.
8/8 A kérdező kommentje:
Mellbenyoás padon csak jobban fog menni, valamire már csak jó.. :o
2012. nov. 3. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!