Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem fogok tudni futni? ( lent...

Nem fogok tudni futni? ( lent a lenyeg )

Figyelt kérdés

28 éves, 168 cm, 78 kg - os nő vagyok. Kb. egy éve kezdtem el rendszeresen futni, két éve váltottam életmódot, mert 140 kg voltam, és súlyos pajzsmirigy túlmüködésem volt, ami miatt a szivem nagyon pörgött, nyugalmi pulzusom volt 140. Szivgyógyszert, pajzsmirigy blokkolót kellett szednem. 1 év alatt lement a feleslegem nagy része, és rendbejött a pajzsmirigyem, ami azóta is rendben van. Akkor kezdtem el futni. Eléggé jól haladtam, és nagyon megszerettem a futást. Mostmár 1, 1,5 órát futok, heti 3x - 4x. Szinte mindig több mint 10 kilométert megállás nélkül. A problémám, hogy elkezdtek fájni az ízületeim, csontjaim. A jobb térdem régebben is fájt, de kiderült, hogy gyerekkori sérülés miatt, megműtöttek, és mostmár nincs vele gond. Viszont eleinte csak futások után, mostmeg már szinte állandóan fáj mindkét lábam. Kezdödik a combnyaknál, csípőcsontnál, majd a zsibbadás, és fájdalom sugárzik lefelé a comcsontba, majd a sipcsontba, és gyengének érzem a lábam, és remeg is. Mi okozhatja ezt? Jó cipőben futok, rendszeresen bemelegítek, jól lenyújtok futás után. Mégis megjelenik a fájdalom, de furcsa módon, pl. futás közben sohasem fájt, könnyedén futok, olyankor nincs semmi gond. Nem birnák az izületeim a terhelést? Vagy mégis mitöl lehet ez? Kálciumot, és magnéziumot is szedek.

Köszönöm a válaszokat, és bocsánat ha kicsit hosszura sikerült!

2012. okt. 30. 21:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De lehetseges, söt mostmar 100 % hogy lezsibbadt az agyam... es tudod mitöl?? Töled bazki... Huzz el innen jatszani mashova. Lattad a kerdes elejen? 28 eves nö vagyok... keress magadhoz valom jatszotarsat a 10 11 evesek között :)))
2012. okt. 31. 05:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Futassal akarsz együttelni?? Nem nagyanyaddal... szerinted?? Ami rendszeresen az eletem resze, azzal elek együtt te gyöker... Megis mit akarsz itt elerni, azon kivül, hogy emeled kicsit a pulzusomat igy reggel?? Pfff
2012. okt. 31. 05:59
 13/16 *Glissade* ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hagyd a fenébe, csak féltékenykedik:)

Egyébként magadnak futsz nem másoknak:) Kit érdekel, hogy más mit gondol?

Ami az orvost illeti, nagyon nézt meg, hogy kihez mész! Mert sok esetben nem fog megoldást jelenti. Jártam már úgy, hogy ott hagytunk nem kevés pénzt egy magán dokinál, és nem kerűltem közelebb a megoldáshoz:S

Azt mondta el, amit én is tudtam... és azt a tanácsot adta, amit elkerűlni akartam.

2012. okt. 31. 19:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen,m en is ettöl felek :/ Nagyon jo orvosom van, es nem Magyarorszagon elek, itt nem kell, söt nem is fogadna el az orvos ha zsebbe tolnam neki a penzt, de enis pontosan attol felek, hogy csupan kapok egy diagnozist, amit amugyis sejtek, meg egy tanacsot, ami semmit nem mozdit a dolgokon, esetleg egy kezelest, amit nem szeretnke... Vagy siman csak azt, hogy ne fussak, mert tulsagosan megterhelö nekem... Sajna ez a legvaloszinübb.
2012. nov. 1. 06:20
 15/16 *Glissade* ***** válasza:
Melyik országban élsz?
2012. nov. 1. 22:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Nemetorszag
2012. nov. 2. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!