Már egy két hete csak csirkemellen, szardínián sovány sajton és túrón, lenmagolajon proteinturmixon és BCAA-n élek le fogok így szálkásodni?
Figyelt kérdés
Ha folytatom ezt az étrendet (talán csak reggelire viszek be egy kis szénhidrátot) mellette természetesen keményen edzek pár naponta kardiózom.2012. okt. 23. 14:00
1/5 anonim válasza:
Két hét alatt már észre lehet venni, hogy történik valami, nem? (tényleg kérdem, nem csináltam még, nem tudom)
2/5 anonim válasza:
Ha jól van elosztva a kaja, mennyiségre is és megy még aerob edzés is (van akinek ez sem szükséges), akkor igen, szálkásodni fogsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet csak magamnak beszélem be de már vettem észre változást.
2012. okt. 23. 14:07
4/5 anonim válasza:
Arra törekedj, hogy heti 0,5- kg menjen le. 1kg felett már nagyobb izomvesztés lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2012. okt. 23. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!