Stillmass Whey 6:3:1-et szeretnék kiegészítésnek a szálkásításomhoz, e mellé szükség lehet extra glutaminra és BCAA-ra?
gyári adatok szerint:
BCAA: 19.1g/100g
glutaminsav: 15.2g/100g
napi 3 turmixot innék
Sosem árt szálkásításhoz a plusz glutamin és bcaa.
A 6:3:1 kitűnő választás.
ezt a privát üzenetet küldte egy "segítőkész" fórumtársunk, azért teszem ide, ha valaki Ztime-tól kap üzenetet, tekintse semminek:
Alapból jó választás a whey 6:3:1 mivel whey alapú, és hidrolizátumot is tartalmaz. Szálkásításkor minimalizálnod kell a szénhidrát bevitelt (1g/ttkg/nap), ezzel egyidőben pedig izmot megtartva vizet és zsírt kiszivattyúznod az izomsejtek közül. Tehát megnövelt BCAA és/vagy EAA, glutamin is szükséges.
Sokan megfeledkeznek ilyenkor az esszenciális zsírsavakról!!!! Kell!!!
A BCAA arányait Te is be tudod "lőni" hozzáadott L-leucin és/vagy HMB-vel. Az alapanyagokat megtalálod hozzá a Stillmass termékeknél.
Ellenben van egy másik jó alternatíva az EAA-kra, és a glutaminra:
Az általad ajánlott termékek felhasználási javaslatát elolvasva, azokban kevesebb bcaa és glutamin van, mint a Stilmass 6:3:1-ben.
Szóval nem értem, miért érné meg NEKEM még havi kb 15000 forintot kiadni?! :)
Azt hogy tudom eldönteni, valóban teljes kiőrlésű-e a kenyér?
SPAR-os fél kg-os toastkenyérre gondoltam egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!