A testépítők kénköves poklában fogok elégni, igaz?
Nem igaz :D Attól, mert ritkán eszel ilyen kajákat nem lesz semmi bajod. Heti 1 szer simán belefér a szemét kaja, csak az a lényeg, hogy ne azok adják az étrended alapját.
Amúgy én meg nem engedhetem meg, hogy csirkerizsen éljek mégsem haltam még bele..
biztos hogy nem fogsz oda kerülni mert szerintem nem vagy testépítő csak megfelelően szoktál enni és konditerembe jársz.
testépítők azok akik rendszeresen versenyeznek./véleményem szerint/
Ne, lesz gond pár félrekajálásból, de ezt te is tudod.:)
Én nem versenyzek, de attól még testépítőnek tartom magam, illetve hobbitestépítőnek.:)
Dirtboy jól megmondtad:D
Amúgy akartam is írni, hogy akkor lenne gond ha a Mr. Olympia színfalai mögött készülődnél az előzsűrizésre.
Dirtboy:
én nem versenyzek, de mégis testépítőnek tartom magam, mert az életvitelem szinte teljesen megegyezik egy versenyző életvitelével(még ha a fizikumom ezt nem is tükrözi), azt leszámítva, hogy iskolába járok, és nem kémiázok... :)
mindenki annak tartja magát aminek akarja én ebbe nem szólok bele csak a véleményemet írtam le és az az hogy ma már túl könnyedén dobálóznak ezzel a szóval hogy testépítő.
szerintem attól hogy valaki betart egy étrendet és rendszeresen edzésterv szerint edz az még szerintem nem testépítő.
amíg valaki nem csinál,nem éli meg a versenydiéta szenvedésit addig szerintem nem mondhatja el hogy úgy él mint egy testépítő./én sem életem meg/
persze ez nem kimondottan neked szól JayC hiszen nem ismerlek,akár versenyezhettél is már,én ezt nem tudom én csak azt tapasztalom itt ezen az oldalon is hogy fél éves meg 1 éves edzésmúltú,testépítésről keveset tudó jóformángyerekek azt írják hogy testépítők meg hogy ők testépítéssel foglalkoznak.
én 4 évet edzettem ami nem sok de már nem voltam kezdő,szerintem elég sokat is tudok a testépítésről de ilyen szót én soha nem mertem magamra mondani hogy testépítő lennék.
olyat mertem mondani hogy testépítés a szenvedélyem de hogy én testépítő lennék soha.
kis csicska kölykök meg kétszer arrébb gurítanak egy súlyzót aztán már testépítőknek nevezik magukat engem az ilyen zavar csak.
1 embert ismerek személyesen is aki nem versenyzett még testépítés kategóriában /másban igen/ de ő kiérdemli azt hogy testépítőnek legyen nevezve.
nicknevén Montez,a 27 éves /naturális/ edzésmúltja miatt szerintem kiérdemelte a testépítő megnevezést./legalábbis részemről/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!