Power Protein mehet ebben az esetben?
Vettem most nagyobb kiszerelésű tejsavót (Brutal Muscle On), de spórolás szempontjából csak edzés után fogyasztanám.
Van még viszont jó sok Powerem (tudom hoyg sz@r, de erre volt keret mosatnában), ami reggel menne a zabhoz, de csakis abban az időpontban.Ez így mennyire volna jó?
Rendben, megfogadom a tanácsot, köszi!
Amúgy a Muscle Up ennyire jó protein lenne? Mert sok helyen néztem, és elég pozitívak róla a visszajelzések...:)
Jópár évig edzettem úgy hogy csak állati eredetű fehérjéket ittam. Mostanság, úgy 1-1,5 éve (sajna új melóhelyem lett és kevesebb a fizu) be kellett iktatnom hogy reggel-este PP-t igyak, és csak edzés után legyen tejsavó.
Abszolúte semmi különbséget nem veszek észre hogy rosszabbul fejlődnék, sőt, még úgy érzem, nekem jót is tesz a PP elnyújtott felszívódása, mert így véd a katabolizmus ellen.
Szóval nem akkora katasztrófa ez mint ahogyan némelyik beharangozza.
Üdv.
Ja, és hogy idézzek valakit, aki szintén benne van a dolgokba, Clint véleménye a PP-ről:
"...az árából duplaannyit iszom mint a tejsavóból, ahhoz meg ritka hülyének kell lenni hogy valaki azt mondja 60g PP-ből kevesebb hasznosul mint 30g tejsavóból."
Persze Montez, nem is Neked szólt! :)
Csak páran kb már megakarják azokat ölni akik kevert fehérjét mernek inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!