Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Power Protein mehet ebben az...

Power Protein mehet ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Vettem most nagyobb kiszerelésű tejsavót (Brutal Muscle On), de spórolás szempontjából csak edzés után fogyasztanám.

Van még viszont jó sok Powerem (tudom hoyg sz@r, de erre volt keret mosatnában), ami reggel menne a zabhoz, de csakis abban az időpontban.Ez így mennyire volna jó?

2012. okt. 30. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs lóvé, akkor jobb, mint a semmi, szóval mehet.:)
2012. okt. 30. 18:44
 2/11 dirtboy ***** válasza:
mondjuk akkor máskor ne 11ezres muscle ont vegyél hanem pl érd be az activlab muscle upal,ha kétszer iszol activlab mucle upot az többet ér mintha edzés után muscle on menne más időszakban meg szójás sz ar.
2012. okt. 30. 19:07
 3/11 anonim ***** válasza:
jól mondja dirtboy, az tényleg jobb alternatíva.:)
2012. okt. 30. 19:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Rendben, megfogadom a tanácsot, köszi!

Amúgy a Muscle Up ennyire jó protein lenne? Mert sok helyen néztem, és elég pozitívak róla a visszajelzések...:)

2012. okt. 30. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
A szójás cuccoknál azért sokkal jobb.
2012. okt. 30. 19:19
 6/11 dirtboy ***** válasza:
tejsavó koncentrátum 70%os semmi gond nincs vele
2012. okt. 30. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Jópár évig edzettem úgy hogy csak állati eredetű fehérjéket ittam. Mostanság, úgy 1-1,5 éve (sajna új melóhelyem lett és kevesebb a fizu) be kellett iktatnom hogy reggel-este PP-t igyak, és csak edzés után legyen tejsavó.

Abszolúte semmi különbséget nem veszek észre hogy rosszabbul fejlődnék, sőt, még úgy érzem, nekem jót is tesz a PP elnyújtott felszívódása, mert így véd a katabolizmus ellen.

Szóval nem akkora katasztrófa ez mint ahogyan némelyik beharangozza.

Üdv.

2012. okt. 30. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt nem írtuk, hogy katasztrófa. Üdv.:)
2012. okt. 30. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja, és hogy idézzek valakit, aki szintén benne van a dolgokba, Clint véleménye a PP-ről:

"...az árából duplaannyit iszom mint a tejsavóból, ahhoz meg ritka hülyének kell lenni hogy valaki azt mondja 60g PP-ből kevesebb hasznosul mint 30g tejsavóból."

2012. okt. 30. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Persze Montez, nem is Neked szólt! :)

Csak páran kb már megakarják azokat ölni akik kevert fehérjét mernek inni.

2012. okt. 30. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!