Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A thai boxnál mennyire ütik a...

A thai boxnál mennyire ütik a fejet?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nagyon szeretnék thai boxolni, de anyukám azt mondta h csak akkor járhatok ha nem verik szét a fejem mert nem akarja h hülye legyek. -.- XD tehát ezért érdekelne...

2012. okt. 29. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
A fej az elsőszámú célpont, de ha nem versenyzel, akkor nem fogsz akkorákat kapni, hogy bajod legyen tőle, főleg ha lány vagy.
2012. okt. 30. 00:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát versenyezni nem szeretnék, nekem az a célom vele h szálkásitson és mellette ideglevezetésnek is tökéletes. Csak félek h anyu utána néz és rájön h a fej a fő célpont és akkor hiába mondom h jajj nem fogok annyit kapni h bajom legyen nem fogja érdekelni... :/ esetleg valami olyan harcművészetet nem tudsz ahol a fejet úgymond egyáltalán nem ütik?
2012. okt. 30. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:

A kyokushin karatéban általában nem ütnek fejre. De pl a ott van a kick box, az hasonló a thai-hoz csak több csaj van ott. Én mondjuk a helyedben olyan küzdősportot, de akkor már inkább harcművészetet választanék, amivel meg tudod védeni magad.

Anyukád meg nem látja át a dolgokat, ha ilyesfajta aggályai vannak, akkor hívja föl telefonon az edzőt, és beszélje meg vele...

2012. okt. 30. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Jártam karatézni 7 évig tehát az önvédelemmel nincs bajom. Ezt teljes mértékben csak hobby céljából szeretném csinálni.
2012. okt. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!