Hogyan csinálhatnák magamnak kockahasat?
Figyelt kérdés
15/l vagyok és nemrég kezdtem sportolni(futni).És a legfőbb vágyam h legyen 1-2 kockám XD. Nem érdekel h ki mit gondol róla,de én szeretnék és kész!Kb.170 cm vagyok és 50 kg.Remélem tudtok segíteni!2009. aug. 10. 19:56
2/6 anonim válasza:
én 14/l vagyok és énis a kocka hason dolgozok.Youtubon keress rá arra hogy van öt perced?annak a harmadik része hasizom erősítésével foglalkozik..én eléggé leizzadok töle.kemény de hatásos.Am kicsit hizhatnál..eléggé vékony lehetsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Végre,valaki megért :)
2009. aug. 10. 20:59
4/6 anonim válasza:
ha gondolod, én filctollal rajzolok oda párat,és akkor lesz kockás hasad=))
bocs, muszáj volt:P
amúgy én csak azt tudnom neked mondani,hogy nagyon kell a kitartás, hiszen nem egyik másodpercről a másikra fog kialakulni. úgyhogy edzéstervet sok helyen könnyen találhatsz, de azt aztán kitartóan és rendszeresen csináld! sok sikert! =)
5/6 anonim válasza:
cehh, utolsó milyen g.ci, ezt már első elsütötte :P:P:P
6/6 anonim válasza:
Az a vágyad, hogy legyen 1-2 kockád?
Csernobilből vagy vazze? Ezek párosával vannak, mind ugyanolyanok de nem összevissza egymás hegyén hátán xD
Az ne véletlen six pack, 6db kocka, egyformán kell látszódni mindnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!