Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet adni tejsavófehérjét...

Lehet adni tejsavófehérjét egy 12 éves, aktívan sportoló gyereknek?

Figyelt kérdés
Esetleg egy még kisebbnek? Kisiskolásnak? Óvodásnak? Hány éves kortól érdemes és mellékhatások nélküli? (Pl. tej helyett.)

2012. okt. 29. 08:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%

Miért kell kiváltani a tejet?

Valamit feltétlen inni kell a gyereknek a vízen kívül?

Adjál neki húst, és ott a fehérje, nem tud annyit boxolni, hogy annyi fehérjét fel tudjon használni, mint amit a proteinitallal bevisz. Azért issza, mert ízlik neki? Csokit is azért eszik a gyerek, mert szereti, akkor inkább tömjük fehérjeturmixokkal?

A hús erre tökéletesen megfelel, semmi szüksége extra proteinre.

2012. okt. 29. 11:34
 22/30 anonim ***** válasza:
65%
A hús az megfelel, de néha ki lehet váltani egy kis proteinnel. Ez nem ördögtől való dolog. Edzés után gyors fehérje kell, ilyenkor jobb a húsnál. És igenis jobb, mint a csokika.:)
2012. okt. 29. 11:39
 23/30 anonim ***** válasza:

Ha a termék élvezeti értékét nézzük, akkor messze elmarad, mert a mértékletesség lenne a fontos. Attól, hogy hetente megeszik egy csokit, semmi baja nem lesz, és attól, hogy fehérjével tömi a fejét, ugyanúgy enni fog csokit is...

Nem ördögtől való, de full felesleges. A csoki is az, de legalább finom.

2012. okt. 29. 11:42
 24/30 A kérdező kommentje:
A tejet azért kell kiváltani, mert nem túl hasznos anyag egy felnőtt szervezet számára. Azonkívül ki tudja, mivel van tele, a biotej meg megfizethetetlen.
2012. okt. 29. 11:42
 25/30 A kérdező kommentje:
11:42 nem hiszem, hogy a fehérje felesleges tápanyag lenne.
2012. okt. 29. 11:43
 26/30 anonim ***** válasza:
52%

nekem a protein is finom. Nem felesleges, mert nem extra fehérjéről van itt szó, hanem a bevitel egy részét lehet vele kiváltani. De ezt aztán magyarázhatom ilyen szemellenzős 69%-os embereknek.

Zabálj akkor csokit!!

2012. okt. 29. 11:45
 27/30 anonim ***** válasza:
Biotej...fogalmad sincs, mit beszélsz, tömjed akkor a gyereked fejét fehérjével, rendkívül jót tesz neki.
2012. okt. 29. 11:47
 28/30 anonim ***** válasza:
25%
Húú, mert a 91%, az a valami, ettől már hiteles lettél? Mint az oviban bakker...
2012. okt. 29. 11:47
 29/30 anonim ***** válasza:
80%

nem attól vagyok hiteles kisgyerek, hanem attól, hogy én vállalom névvel a 7000 kérdésre eddig adott válaszaimat is és nem egy képem is megtalálod itt. Az egész életvitelemet, kajálásomat, edzéseimet nem egyszer leírtam már. Nem egy fantom kis válaszoló vagyok. Nekem naponta 20-30 ember ír privát levelet, hogy segítsek és kapnak is tanácsokat, amiket később visszaigazolnak, hogy jókat írtam.

Mindenki el tudja akkor dönteni, hogy kettőnk közül ki a hitelesebb. Max akkor te nem hiszel nekem, ez van, nem lehetek mindenkivel jóban.:)

2012. okt. 29. 11:54
 30/30 A kérdező kommentje:
Igen, a protein nagyon finom, és bőven pótolja a reggeli kakaó élvezeti értékét. A gyerek meg biztosan nem fog protein mérgezésben meghalni, ha megiszik napi 20g fehérjét (és olyan 45kg).
2012. okt. 29. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!