Lehet adni tejsavófehérjét egy 12 éves, aktívan sportoló gyereknek?
Miért kell kiváltani a tejet?
Valamit feltétlen inni kell a gyereknek a vízen kívül?
Adjál neki húst, és ott a fehérje, nem tud annyit boxolni, hogy annyi fehérjét fel tudjon használni, mint amit a proteinitallal bevisz. Azért issza, mert ízlik neki? Csokit is azért eszik a gyerek, mert szereti, akkor inkább tömjük fehérjeturmixokkal?
A hús erre tökéletesen megfelel, semmi szüksége extra proteinre.
Ha a termék élvezeti értékét nézzük, akkor messze elmarad, mert a mértékletesség lenne a fontos. Attól, hogy hetente megeszik egy csokit, semmi baja nem lesz, és attól, hogy fehérjével tömi a fejét, ugyanúgy enni fog csokit is...
Nem ördögtől való, de full felesleges. A csoki is az, de legalább finom.
nekem a protein is finom. Nem felesleges, mert nem extra fehérjéről van itt szó, hanem a bevitel egy részét lehet vele kiváltani. De ezt aztán magyarázhatom ilyen szemellenzős 69%-os embereknek.
Zabálj akkor csokit!!
nem attól vagyok hiteles kisgyerek, hanem attól, hogy én vállalom névvel a 7000 kérdésre eddig adott válaszaimat is és nem egy képem is megtalálod itt. Az egész életvitelemet, kajálásomat, edzéseimet nem egyszer leírtam már. Nem egy fantom kis válaszoló vagyok. Nekem naponta 20-30 ember ír privát levelet, hogy segítsek és kapnak is tanácsokat, amiket később visszaigazolnak, hogy jókat írtam.
Mindenki el tudja akkor dönteni, hogy kettőnk közül ki a hitelesebb. Max akkor te nem hiszel nekem, ez van, nem lehetek mindenkivel jóban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!