Lehet adni tejsavófehérjét egy 12 éves, aktívan sportoló gyereknek?
Figyelt kérdés
Esetleg egy még kisebbnek? Kisiskolásnak? Óvodásnak? Hány éves kortól érdemes és mellékhatások nélküli? (Pl. tej helyett.)2012. okt. 29. 08:33
11/30 A kérdező kommentje:
A 12 éves gyerek azért iszik fehérjét, mert a múltkor megkóstolta és nagyon ízlik neki, amúgy bokszol és kell neki a fehérje. Az óvodást meg csak érdeklődésből kérdezem, hogy mivel váltsuk ki a tejet, ha nagyobb lesz. Most Milupa tejpótlót iszik, de iszonyat drága...
2012. okt. 29. 09:29
12/30 dirtboy válasza:
úgy látszik te leragadtál az óvodásnál.
12éves gyerekről van szó.
13/30 SSanchez válasza:
Olvasni sem tud...Azt írtad, hogy a fehérje létszükséglet, nem a tápkiegek. Attól még fehérjét be lehet azzal is vinni. De mondjad már meg akkor mi a fontos a gyerek számára! Sport szelet?
14/30 SSanchez válasza:
Pontozzál le gyíkarc mert igazunk van:)
15/30 anonim válasza:
Ha attól félsz, hogy jaj, mit raknak bele a buta gyúrósoknak, akkor vegyél Natura márkájú tejsavófehérje koncentrátumot bármelyik bioboltban, abba csak nem raknak bele ilyen csunyaságokat.
16/30 SSanchez válasza:
Megsúgom, hogy más sportolók is isznak turmixokat, például focisták, ők is buta gyúrósok?:)
17/30 dirtboy válasza:
jaja játszhatunk lepontozósat csak sajnos több pirost kapsz mint én,kicsit többen vagyunk az én oldalamon mint a tiéden.
18/30 anonim válasza:
Pont, hogy egy fejlődésben lévő szervezetnek fokozottan kell a fehérje. Nyilván nem olyan adagban, mint egy 90-100kg-os testépítőnek, de itt nem is arról volt szó, hogy literszám kell itatni a gyerekkel. De kérdem én, hogy mitől elfogadottabb az, hogy ízesített, színes kis amőba formájú multivitamint adunk a gyereknek, hogy a szükséges vitaminokat bevigye, mint az, hogy a fehérje bevitelre is rásegítsünk? Szerintem ez nagyon hasznos, főleg a válogatós gyerekeknél akik mondjuk csak sajtos makarónit akarnak enni meg palacsintát. És Monteznél a pont, mert valóban vicces, hogy a cukorka-csokika kombináció totál egészségtelen, mégis mindenki megveszi a kölöknek, erre meg itt egy szülő aki egészséges dolgot akar csinálni és le van hurrogva.
19/30 SSanchez válasza:
Kedves Kérdező most már világos számodra, hogy nyugodtan mehet a gyerekednek:)
20/30 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, elég meggyőzőek voltatok. :)
2012. okt. 29. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!