Használ valamit a Biotech USA multivitamin?
Úgy reklámozzák, hogy nőknek.
Haj, köröm, bőr szépség, pluszban segít a zsírbontásban is.
Tudom, kell a diéta, meg a mozgás. De érdemes lenne megvennem? Mellékhatás, vagy bármi? Életemben nem szedtem ilyesmit. 18 éves vagyok.
konkrétan melyik termékre gondolsz?
egy multivitamin csak multi vitamin,semmi extra.
Vitamintól nem leszel zsírmentesebb. Segíti a szövetek regenerálódását, jó antioxidáns, a haj-köröm- és a bőr szebb lehet tőle, ha éppen eddig a vitaminhiánytól kevésbé volt az.
Eddig is kellett volna használni vitamint, ez egész évben kell. A vitamin az teljesen alap, kötelező!
Egy újságban találkoztam vele.
Multivitamin For Women. Ezalatt pedig nagy vonalakban az van, amit leírtam. Annyira nem vagyok járatos ebben a témában. Szeretnék fogyni egy 5-6 kilót még, hogy a hasam is picit laposabb legyen. Tanácsokat elfogadnék ezügyben.
Én is pont mostanság akarok vitamint venni, mert én sem nagyon szedtem ilyesmiket.
Csak még azt nem döntöttem el, hogy Scittec, vagy Biotec, mert rendelni nem akarok, és csak ez a két tápkieges üzlet van a közelünkben.
Az egy jó vitamin, megveheted. Legyen szálkásító diétád is és mellé mehet heti min. 3-4, 40-50 perces aerob edzés pl kocogás, bicaj. A legjobb lenne, ha heti pár súlyzós edzés is menne.
Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch). Ha nincs súlyzós edzés, akkor a fehérje lehet kb 2g x testtömegkg is.
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz étrendeket is: [link]
az általad nézett vitaminban nem látok semmi extrát,szóval a szöveg eléggé túloz.
kollagént kerestem volna az összetevők közt de nem láttam.
haj,korom,bőr szépségéért a vitaminod mellé kollagént javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!