Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen hasam?

Hogy lehet ilyen hasam?

Figyelt kérdés

Hogy lehet elérni nőknél,hogy ne az a nagyon kockás férfias hasizom legyen hanem az a szép nőies ( mint a lenti képen) ?

Szoktam felülésezni de nekem eléggé pasisan izmosodik.Ezt lehet szabályozni vagy ez mitől függ?

Ilyet szeretnék:

[link]

2012. okt. 28. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:

-.-'

Nincs olyan, hogy "pasis izom", nem férfias a kockahas sem. Egyébként genetika, azaz izomtapadás. A hasad olyan, amilyen.

2012. okt. 28. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ez a csaj befeszítené, akkor neki is kockás lenne. Egyébként testzsírtól függ, hogy látszanak-e a kockák, vagy csak középen egy vonal. De általában ha csak középen látszik egy vonal akkor máshova is rakódott már zsír (pl oldalra, "úszógumi") és már nem is néz ki annyira jól. Örülj neki, hogy nincs rajtad sok zsír! :)
2012. okt. 28. 14:25
 3/7 SSanchez ***** válasza:
Ha ilyen leszel kérlek add meg a számodat:)
2012. okt. 28. 14:45
 4/7 *Glissade* ***** válasza:

Szerintem ennek a lánynak azért nem "pasisan kockás" a hasa, mert annál azért egy kicsivel több zsír van rajta.

Ezen én is gondolkodtam már... amikor intenzívebben végeztem aerob mozgást, volt olyan időszak amikor 6 kilóval kevesebb voltam mint most, a nadrágjaimat az őv tartotta rajtam, még sem volt soha kocka hasam.

Akkor arra jutottam, hogy azért nincs, mert túl magas a testzsír százalékom, és nem kondizok.

Tehát, szerintem vedd egy kicsit viszább a diétát, és egyél egy picivel többet, és akkor elvileg (a saját határaidon, és genetikádon belül) ilyesmi hasad lesz neked is.

2012. okt. 28. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Te ismered a képen szereplőt?:D Kell a neve:D
2012. okt. 28. 15:47
 6/7 SSanchez ***** válasza:
Nekem nem csak a neve kell:))
2012. okt. 28. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem sincs olyan hogy"pasi izom"

küldj egy képet magadról!

2012. nov. 23. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!