Hogy lehet ilyen hasam?
Hogy lehet elérni nőknél,hogy ne az a nagyon kockás férfias hasizom legyen hanem az a szép nőies ( mint a lenti képen) ?
Szoktam felülésezni de nekem eléggé pasisan izmosodik.Ezt lehet szabályozni vagy ez mitől függ?
Ilyet szeretnék:
-.-'
Nincs olyan, hogy "pasis izom", nem férfias a kockahas sem. Egyébként genetika, azaz izomtapadás. A hasad olyan, amilyen.
Szerintem ennek a lánynak azért nem "pasisan kockás" a hasa, mert annál azért egy kicsivel több zsír van rajta.
Ezen én is gondolkodtam már... amikor intenzívebben végeztem aerob mozgást, volt olyan időszak amikor 6 kilóval kevesebb voltam mint most, a nadrágjaimat az őv tartotta rajtam, még sem volt soha kocka hasam.
Akkor arra jutottam, hogy azért nincs, mert túl magas a testzsír százalékom, és nem kondizok.
Tehát, szerintem vedd egy kicsit viszább a diétát, és egyél egy picivel többet, és akkor elvileg (a saját határaidon, és genetikádon belül) ilyesmi hasad lesz neked is.
szerintem sincs olyan hogy"pasi izom"
küldj egy képet magadról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!