Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lapos hasat szeretnék, felülés...

Sia kérdése:

Lapos hasat szeretnék, felülésekkel lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Pici hasam van és nagyon szeretnék lapos hasat, de viszont fogyózni nem szeretnék, mert csak a hasamat szeretném megváltoztatni! Napi 100-150 felülés elég lenne?

2012. okt. 27. 22:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy 3 percet tornázok??????????? Meg sem kérdezel csak egyből okoskodsz !!!!!!!!4
2012. okt. 27. 23:13
 12/17 anonim ***** válasza:

ott van a kérdésedben kislányom.

100-150 felülés.

de ha gondolod gyermekem,akkor vázolhatod a heti edzés tervedet is,hátha előrébb jutunk.

2012. okt. 27. 23:18
 13/17 A kérdező kommentje:

ne beszélj velem úgy mintha ismernél!!!!!!!!!!!!!!!!

és szoktam naponta 1 órát biciklizni csak azt nem írtam bele !!!!!!!!! de tudod mit inkább ne is írj ide nem vagyok erre kíváncsi, hogy ilyen lenézően írsz, mintha te jobban tudnád a dolgokat normális válaszokat várok és nem ilyen lekezelő írást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. okt. 27. 23:23
 14/17 A kérdező kommentje:

te direkt élvezed ha felidegesíted az embert 4

húzz innen a fenébe de sürgősen!!!!!

2012. okt. 27. 23:27
 15/17 anonim válasza:

Apppam! :D Odafentröl? :-O

Hat en mar eleg regen voltam 17, de meg 2.szer annyi is, de legalabb fel oraig tartott az a napi X felüles, ugy is lehet csinalni.

Kerdezö, en labemeleseket is csinaltam, kifejezetten alhasizombol, nagyon lassan. Sajnos nalam nem sokat valtoztatott, sztem ez alkati kerdes is. Atlagosnal kicsit teltebb, aranyos testalkatu vagyok, de alhason mindig több volt. Amugy mindig szinte naponta tornasztam, most is, egeszsegügyi okok miatt.

A felüles sztem inkabb a has felsöbb reszeböl visz le, ezen kivül nekem a derekam is megfajdult (sztem a gerincnek nem jo), a labemelesnel nem.

2012. okt. 27. 23:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Na most irom le harmadjára, jól figyeljetek: nincs helyi zsírégetés. Nem viszi le a hasizomgyakorlat a zsírt. Még ezer felülés sem. Nem hiszem, hogy ezt nem lehet megérteni, de mindjárt linkelek pár cikket.

[link]

[link]

De van még rengeteg ilyen cikk, csak telóról nehéz linkelgetni.

2012. okt. 27. 23:43
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2012. okt. 28. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!