Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges, mind kamu, vagy...

Lehetséges, mind kamu, vagy koksz?

2012. okt. 19. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik lehet naturál, ezek nem nagy izomzatok.
2012. okt. 19. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyik sem olyan brutál forma, szerintem reálisak, de Monteznek jobb szeme van az ilyesmihez. :)
2012. okt. 19. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, hogy közben válaszoltál is... :D Lassú voltam.
2012. okt. 19. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
igen, ez elérhető ahogy írtam is. Sok ilyen kérdés van, hogy koxolt e, ez vagy az, de csak azt lehet mondani, hogy elérhető vagy nem, mert azt nem tudhatjuk, hogy valaki ehhez a szinthez is használt e valami cuccot. Láttam én már koxos embert rosszabb formában és láttam naturált is nagyobbat. Szóval nem lehet biztosat kijelenteni sok esetben.
2012. okt. 19. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, így valóban értelmét veszti a kérdés, kapásból itt van az emberek arcába tolva vv cristofel. Hiába szurkálja magát, gyanítom hogy étrend nulla. :)
2012. okt. 19. 16:11
 6/6 VVMMvvmm ***** válasza:

A koksz dolog az élsportot és az objektív megítélést teljesen "kiherélte".Mondjuk elég vicces amikor némely pocsék felépítésű súlyemelő hölgy kb. olyan erős mint

az 1945 évek elött már aktív brutál izmokkal rendelkező

strongman-ek.

2012. okt. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!