Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a női...

Mi a véleményetek a női testépítőkről? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ebben az országban ferde szemmel néznek az izmosabb nőkre és testépítő nő hallatán, az agyon szteroidozott, elférfiasodott nőkre gondolnak tévesen. Naturálba viszont teljesen meglehet tartani a nőiességet is és szerintem sokkal esztétikusabb az izom mint töménytelen háj, vagy csontváz alkat. Szerintem az alábbi linkelt képen egy gyönyörű, esztétikus, pont jó testalkatú lány van. Mit gondoltok ez még belefér? [link]
2012. okt. 24. 16:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

De jót röhögtem ezeken a válaszokon...

Az embere többségének fingja nincs a testépítésről.

A kérdésben linkelt kép egy elkapott pillanat. Aki azt hiszi, hogy ez a csaj az év 365 napjában így néz ki, az nagyon fogalmatlan.

Pont azért támadják sokan a testépítést, mint sportot, mert illúzió. Amikor a versenyzők kimennek a színpadra, hosszú diétán vannak túl, a testzsírszázalékuk iszonyatosan alacsony, verseny előtt X ideig már vizet sem vesznek magukhoz, hogy minél szárazabbak legyenek.

De ez csak egy rövid ideig tart. A legtöbben a versenyt követő első napokban akár 5-10 kg-t is híznak egyből.

Amúgy nő létemre én szeretem az izmos női testeket, én is sokat kondizok, szeretném natrálban kihozni a maxot.

Elég vicces, amikor a férfiak közül mindenki fújol a női testépítés hallatán, de ha például Toldi Zsuzsi kissé alulöltözötten megjelenik valami nyilvános rendezvényen, az összes pasi bámul utána, és csorog a nyáluk.

2015. aug. 29. 10:22
 32/32 anonim ***** válasza:

Jó hogy Toldi Zsuzsit említed. Abban a csajban tényleg van valami ami leveszi az embereket a lábukról, de ez soha nem csupán kinézet függő. Nekem a szemei jönnek be nagyon, a személyisége sem csak annyiban áll hogy nagyon szereti az állatokat és kutyákat ment. Én is nő vagyok, tehát nem pasi szemmel nézem.

De szerintem a szárazság csak sportolóknak válik a javukra, nem érdemes erre törekedni, nézd meg Péntek Enikő testét, normálisan étkezik nem kínozza magát és szerintem tökéletes, látszanak az izmai, nem csinál extrém diétát soha, bár én a karra kevesebb hangsúlyt helyeznék, nekem jobban tetszik a vékonyabb kar, de ez alkatfüggő is lehet, mivel nekem gyerekkorom óta szélesek a vállaim jobb ha nem hangsúlyozom túl őket..

2015. szept. 2. 06:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!