Mi a véleményetek a női testépítőkről? (Többi lent)
De jót röhögtem ezeken a válaszokon...
Az embere többségének fingja nincs a testépítésről.
A kérdésben linkelt kép egy elkapott pillanat. Aki azt hiszi, hogy ez a csaj az év 365 napjában így néz ki, az nagyon fogalmatlan.
Pont azért támadják sokan a testépítést, mint sportot, mert illúzió. Amikor a versenyzők kimennek a színpadra, hosszú diétán vannak túl, a testzsírszázalékuk iszonyatosan alacsony, verseny előtt X ideig már vizet sem vesznek magukhoz, hogy minél szárazabbak legyenek.
De ez csak egy rövid ideig tart. A legtöbben a versenyt követő első napokban akár 5-10 kg-t is híznak egyből.
Amúgy nő létemre én szeretem az izmos női testeket, én is sokat kondizok, szeretném natrálban kihozni a maxot.
Elég vicces, amikor a férfiak közül mindenki fújol a női testépítés hallatán, de ha például Toldi Zsuzsi kissé alulöltözötten megjelenik valami nyilvános rendezvényen, az összes pasi bámul utána, és csorog a nyáluk.
Jó hogy Toldi Zsuzsit említed. Abban a csajban tényleg van valami ami leveszi az embereket a lábukról, de ez soha nem csupán kinézet függő. Nekem a szemei jönnek be nagyon, a személyisége sem csak annyiban áll hogy nagyon szereti az állatokat és kutyákat ment. Én is nő vagyok, tehát nem pasi szemmel nézem.
De szerintem a szárazság csak sportolóknak válik a javukra, nem érdemes erre törekedni, nézd meg Péntek Enikő testét, normálisan étkezik nem kínozza magát és szerintem tökéletes, látszanak az izmai, nem csinál extrém diétát soha, bár én a karra kevesebb hangsúlyt helyeznék, nekem jobban tetszik a vékonyabb kar, de ez alkatfüggő is lehet, mivel nekem gyerekkorom óta szélesek a vállaim jobb ha nem hangsúlyozom túl őket..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!