Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a női...

Mi a véleményetek a női testépítőkről? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ebben az országban ferde szemmel néznek az izmosabb nőkre és testépítő nő hallatán, az agyon szteroidozott, elférfiasodott nőkre gondolnak tévesen. Naturálba viszont teljesen meglehet tartani a nőiességet is és szerintem sokkal esztétikusabb az izom mint töménytelen háj, vagy csontváz alkat. Szerintem az alábbi linkelt képen egy gyönyörű, esztétikus, pont jó testalkatú lány van. Mit gondoltok ez még belefér? [link]
2012. okt. 24. 16:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Na ez a nekem való téma :D

Valóban itthon, a végletes gondolkodás egyik fellegvárában ha a nő és az izom szó egy mondatban van, akkor csakis valami agyonhormonkezelt versenyző lehetséges, és hiába mutatunk lájtosabb képeket, csakazértis az úszik be a szemük elé, és annak látják. Aztán ugye ez a jelenség még egészen új, csak pár évtizede van egyáltalán hobbi a világon, és jutottak el a nők odáig, hogy nekik is legyen szabadidejük, így hát némelyik elkezdett testedzeni. Aki le van maradva, az megdöbben egy ilyen láttán, elkezdi a sztereotip marhaságokat aka ha megcsap, ottmaradsz, meg hogy biztos milyen agresszív állat. Némelyik (azaz sokan) odáig megy, hogy azt hiszi, majd ő megszabhatja, ki lehet izmos és ki nem, és hogy egy nő márpedig ne legyen izmos, nem szabad, legyen mind inkább puha és törékeny (hogy ez a kettő hogy lehet meg egyszerre, azt nem tudom). És nem az, hogy oké, nem az én világom, de ha neked tetszik, lelked rajta, ezzel nem is lenne gond, csak éppen összekeverik a szubjektivitást az objektivitással. Aztán ott van az is, hogy ugye egyre tunyulnak az emberek, mind testi, mind szellemi értelemben, és ha összetalálkoznának egy erős, kitartó, keményen dolgozó edző nővel, megijednek tőle, mert már nem tudják magukat férfinak érezni mellette. Nos, csak egy észrevétel: ha ez is elég a férfiasság sárba tiprásába, akkor nem lehetett az valami erős (: Cserébe inkább lehomozzák azt, akinek ez bejön, merugye mindig a másikban van a hiba.

Női részről vannak a szent divatmagazinok, amik vagy anorex, vagy zsírfelhalmozóüzem-kategóriába terelik a nőket, utóbbiakat leginkább a "fogadd el magad, akármilyen vagy, minden változás rossz, pláne ha más mondja"-maszlaggal, ami ugye rettentő káros. Ennek az eredménye a sok elhanyagolt testű és szellemű nő, akik elvárják, hogy mindenki más is fogadja el őket így, sőt, még szeresse is, mindezek érdekében még akár (fájdalmasan semmitmondó és sablonos) nyálas idézeteket is bevetnek. [saját statisztika: az idézetfétises nők nagyon nagy százaléka agyilag zokni, még akkor is, ha nem tűnik annak. ha produkálni kéne valamit, előtűnik]

Azt is észrevettem, hogy ha akármilyen célból kikerül egy kép, akár direkt testépítéssel foglalkozó oldalra, MINDIG van valaki, aki odanyögi, hogy "ez már nem nőies". De még az egész lájtosakra is. Csak éppen azt felejtik el, hogy ők nem azért edzenek, hogy az átlagembernek tetsszenek, ez nem szépségverseny (legalábbis nem olyan értelemben). Ez egy sport, ez egy életmód, egy másik világ. Még az agyonkokszolt 40éves néniknek is megvan a maguk motivációja, hogy olyanok legyenek, senki nem kérdezi az embereket, hogy tetszik-e ez nekik, mint nő. Az meg egyenesen röhej, amikor a csaj beírja, hogy nem akar 2 kilónál többet emelni, mert nem férfi, és nem is akar férfias izmokat... mint tudjuk, a nők tesztoszterontermelése töredéke a férfiakénak, tehát emelgethetnek nyugodtan akkorákat, amekkorákat pont elbírnak, naturálban ha akarnak sem tudnának férfiasak lenni. De ugye kinél mi a férfias, volt aki kifejezetten vékony lányokra is ezt mondta... Az észrevétel viszont az, hogy sok csaj arról számol be, hogy mióta edz, látványosan többen nézik meg az utcán. Tehát, egyszerű mezei lányok, ne féljetek edzeni! Ha meg versenyzés lesz a dologból, az már úgyis egy külön világ, és nem annak a dolga megítélni, aki máshol él (ugyanez vonatkozik minden külön világra, aka divattervezők, piercinges metálerek, bélyeggyűjtők, raszták, akármi, amiből lehet többet csinálni, mint az átlag. Valahol mindenki kilóg a sorból, ők itt)

Ja, és szerintem Nordin kisasszony nem biztos, hogy naturál... :D Ellenben cefet kellemesen néz ki. Egy cseppet sem látom férfiasnak.

2012. okt. 24. 17:09
 12/32 anonim ***** válasza:

Jaigen, kihagytam valamit: elvileg a nők nadrágot is csak nemrégóta hordhatnak, és állítólag volt is nagy balhé, amikor elkezdtek, hogy az a férfiak ruhája. Most meg... (:

De amúgy ja, még vannak, akik szétosztják a tevékenységeket, hogy mi férfias, meg mi nőies, és leszólják azokat a nőket, akik csinálják. Olyat is olvastam itt, hogy egy lány 170 centi felett már férfias, ork, és az is az, ha valami csülökpörköltet evett jóízűen :D Agyrém.

2012. okt. 24. 17:12
 13/32 anonim ***** válasza:
Az a megmosolyogtató kérdező, hogy felteszel egy kérdést, és amikor nem azt írja mindenki, hogy persze aranyom, nagyon szép és nőies, akkor elkezdesz hülyeségeket írni, hogy sérelmezed,h egy nő nem csinálhat férfias dolgokat, meg jössz justin bieberrel. Hány éves vagy, 12?
2012. okt. 24. 17:17
 14/32 dirtboy ***** válasza:
100%

nekem nem tetszenek a nőtestépítők,mint sport emberek úgy nincs bajom velük de abszolút nem nőies a kinézetük.

az biztos hogy ágyba nem vinném egyiket sem.

nekem már a képen lévő hölgy sem tetszik,az a kar szerintem nem nőies,nem a vastágságról van szó hanem az egész kinézetérő,eres,izmos szóval szálkás és nem szép.

nőkön én a kockás hasat sem igen szeretem.

persze ez én vagyok,valakinek meg pont az jön be de testépítő nő keveseknek jön be az tuti.

inkább fitness model kinézet az ami elég tuti,pl Nagy Bettina.

2012. okt. 24. 17:28
 15/32 A kérdező kommentje:
Kedves Wash! Teljesen egyet értek veled! :) Utolsó válaszoló azt szeretném hozzáfűzni, hogy én itt véleményekre voltam kíváncsi és abszolut nem dicséretre meg biztatásra, mert az ízlésemen és elhatározásomon nem változtat. Jahh és 19/L
2012. okt. 24. 17:29
 16/32 A kérdező kommentje:
Bocs utolsó előtti!
2012. okt. 24. 17:30
 17/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért ha nincs leszálkásítva és bedurranva akkor aligha néz ki ilyen durván.
2012. okt. 24. 17:34
 18/32 anonim ***** válasza:

Sport jó dolog =P és egészséges hobbi. A testépítés nekem unalmasnak tűnik de ha valaki ezt szereti akkor hajrá, mindenki mást szeret. De pl kézilabdás ismerősöm elég izmos nő volt - és am jól nézett ki.

Nekem nem jön be, én vékony vagyok és sztem nem is illene hozzám, de sok pasi van akinek kimondottan bejönnek az izmos nők! És ha ez illik hozzád akkor biztosan jól is nézel ki.

Amúgy meg én nem hordok nadrágot =P

17:17-essel ne törődj, vagy paranoiás és olyan dolgot képzel ami nem is létezik vagy csak kötekedni akar..

2012. okt. 24. 17:35
 19/32 A kérdező kommentje:
Igazság szerint több kötekedőre számítottam ennél a témánál de kellemesen csalódtam :)
2012. okt. 24. 17:49
 20/32 lee12 ***** válasza:

hát a képen szereplő hölgye nem hinném hogy rengeteg férfi hajtana

erre a csajra viszont szerintem kb mnidenki: nekem az ilyen alkatú sportos csajok tetszenek

[link]

2012. okt. 24. 17:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!