Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdő terepfutó útvonalakat...

Kezdő terepfutó útvonalakat keresnék Bp közelében (Budai hegység, Pilis, Börzsöny)?

Figyelt kérdés

Kb 10 kilométeres távokban gondolkodom oda-vissza és tél lévén fontos lenne, hogy lehessen a közelben parkolni. Ha kicsit rövidebbek, vagy hosszabbak, az sem baj.

Nem rég kaptam rá, az alábbi helyeken futottam eddig:

Széchenyi-hegy-Janos hegyi kilátó

Szépjuhászné, Kis Hárs hegy

Zsíros hegy-Nagyszénás

Remete szurdok-Zsíros hegy

Tervben van még a HHH környéke, Két Bükkfa nyeregtől a Pilis tető, meg Pilisborosjenőn az Egri Vár másolata felé egy kör.

Olyan útvonalakat keresek, ahol lehetőség szerint van szép kilátás, illetve nem túl sok a szintkülönbség, mert az emelkedőket csak sétálva bírom egyelőre.

Szóval az élmény és a látvány lenne a lényeg egyelőre. :)

A Börzsönyben nem vagyok annyira járatos, de ott is szívesen csatangolnék.

Szívesen vennék bevált utakat, javaslatokat. Csak írjatok légyszi támpontokat, amiket be tudok írni a térképes appomra és össze tudom rakni az utakat.

Köszi!:)

dec. 29. 17:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!