Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a női...

Mi a véleményetek a női testépítőkről? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ebben az országban ferde szemmel néznek az izmosabb nőkre és testépítő nő hallatán, az agyon szteroidozott, elférfiasodott nőkre gondolnak tévesen. Naturálba viszont teljesen meglehet tartani a nőiességet is és szerintem sokkal esztétikusabb az izom mint töménytelen háj, vagy csontváz alkat. Szerintem az alábbi linkelt képen egy gyönyörű, esztétikus, pont jó testalkatú lány van. Mit gondoltok ez még belefér? [link]
2012. okt. 24. 16:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Na nézd, írok egy oldalt, és méltat egy mondatban :D:D Akkormár valami képet lökjél, hogy hol tartasz :D (nyugi, nem akarlak felszedni)

És még az a vicces, hogy én vékony vagyok (akár extrémen vékony), és még így is bejön a téma.

2012. okt. 24. 18:05
 22/32 anonim ***** válasza:

Hát, ez már sok :)

Vörös Zoli barátnője. Na ő már szép lány :)

2012. okt. 24. 19:14
 23/32 *Glissade* ***** válasza:

Amit te linkeltél az nem tetszik, olyan testet biztosan nem szeretnék.

De az ővé szerintem szép, egy ilyesmit megcéloznék:

[link]

21/L

2012. okt. 24. 19:32
 24/32 *Glissade* ***** válasza:
Csak a r.banc kodása nem jön be, se a mű mellei.
2012. okt. 24. 19:40
 25/32 anonim ***** válasza:
a kérdező képét nézvén majdnem elszégyelltem magam :D
2012. okt. 24. 19:41
 26/32 anonim ***** válasza:

nekem tetszik.

úgyis csak pár hétig ennyire alacsony a testzsírja verseny időszakban,és az azokat követő fotózásokon.

mondjuk a finesz versenyzők,vagy a fitt modellek azért jobban tetszenek.

de persze egy nem olyan szép arcú lánynak nem lesz esélye fitt modellben,viszont testépítésben meg lehet esélyes,ott nem nézik a pofit.

2012. okt. 24. 21:32
 27/32 anonim ***** válasza:
Uhh, nekem nagyon tetszenek ezek a lányok! :)
2012. okt. 24. 22:40
 28/32 VVMMvvmm ***** válasza:

Nekem tetszik a kérdés felvezetésében látható hölgy.

Bár már óvatos vagyok, annak a megítélésében, hogy ki

melyik nemhez tartozik.

2012. okt. 24. 23:28
 29/32 A kérdező kommentje:
Kedves Wash! Képet felesleges lenne felraknom, hiszen még nem tartok ott , hogy telefonos képminőségben kirajzolódjanak, látszanak az izmok :) Tömegnövelésnél meg hát a zsír is szépen fed szval..... Úgylátom nagyon megosztotta az embereket ez a téma :) Köszönöm a véleményeket!
2012. okt. 25. 08:13
 30/32 anonim ***** válasza:
Én is a szűk táborba csatlakozom. Szerintem jól néz ki a linkelt nő. Nekem erről az a véleményem amúgy, hogy mivel a nőknek is van izomzatuk, ők is használhatják nyugodtan, ha az embernek nem lenne izomzata, összerogyna. Kicsit morbid, dehát ez a divat...
2012. okt. 25. 11:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!