Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tömegnövelőt kellene...

Milyen tömegnövelőt kellene szednem?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Szeretnék elkezdeni edzeni.Régebben edzettem, akkor Mass 20-at szedtem. 21éves vagyok,185cm magas és 93 kg. Szeretnék tanácsot kérni hozzá értőtől hogy milyen izomtömeg növelővel próbálkozzak.Utánna néztem de nem tudok kiigazodni hogy melyik lenne a számomra ideális...Viszonylag nem lennék kezdő,42-43-as bicepszem van és szeretnék tovább fejlődni.De mindezt úgy hogy ne hízzak meg mellette.Hozzáértők tanácsát várom, előre is köszönöm!
2012. okt. 24. 13:53
1 2
 11/11 Sznofru ***** válasza:
Szilárd étkezés helyettesítésére az MRP jobb, mint a tömegnövelő, aminek csak edzés után van értelme, ha kezdő és nem ért hozzá :) Egyébként pedig a fehérje a legjobb.
2012. okt. 24. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!