Beta ecdysteron hatásos?
üdv,
nagyon sok jót lehet olvasni az ecdysteronról, sokan számolnak be pozitív hatásokról. a kérdésem, hogy hogy lenne érdemes beszerezni? tápkiegek nem nagyon tartalmazzák, csak 1-2 peak-es fehérje.
vaterán találtam jónak tűnő terméket, mi a véleményetek?
köszönöm
Persze úgy még jobb, csak egy tipp volt, hogy abban is van.
És még a spenótban is: [link]
ezt olvastam én is, jól hangzik... 3.5éve edzek, eléggé belassult a fejlődésem, kajám 100as, aztán szeretnék kicsit megindulni kox nélkül...
animal M-stak is sokat tartalmaz elvileg, csak tudja a fene melyik mennyit ér, vegyes vélemények vannak mindenről. ha tudnám, hogy biztos segíteni fog, akkor akár 2szeres áron is megvenném, de elég nagy rizikó, lehet pénzkidobás lesz...
szóval nem tudom mi tévő legyek...
Igen az összes peak fehérje, és az összes HiTec fehérje tartalmaz ecdysteront.
Lásd:
Drága?? 13.700Ft?!?! Mihez képest? Kapásból fel tudnék sorolni proteineket, amik alapből 70% körüli protein tartalmúak, hozzáadott szabad L-leucint, glutamin és betat sem tartalmaznak.
Összehasonlítani ár/érték arányban csak olyat lehet, ami kb. hasonló összeállítású. Jelenleg a piacon kettő protein márka tartalmaz ecdysteront. Peak és HiTEc.
Bocsáss meg, ebből a linkből, hogyan állapítottad meg, hogy ez jónak tűnik, hiszen még a gyártó cég nevét sem tüntetik fel, hogy meg lehessen nézni, egyáltalán gyárt e ilyen terméket?
Az ecdysteroidok egy-két növényben találhatók meg. Ezen belül a jelenleg (tanulmányok szerint) a beta-ecdysteron és a turkesteron amit hatásosnak ítélnek. Gyártási előállítása drága művelet, kevés cég képes erre. Természetes, mint mindent ezt is többen "otthoni" körülmények között próbálják előállítani, csak hogy egy minőségi beta ecdysteron 70% HPLC vagy 95% UV tartalmú. Tehát nem mindegy a koncentráció minősége!!! Nem mindegy, hogy a termékre ecdysteron, vagy beta ecdysteron és ezen belül a koncentráticó minősége, valamint a standardizálás %-os állandó értéke szerepel-e vagy sem.
Ezt azért írtam, meert fenntebb megjegyzed, hogy ".... hát igen, csak 60mg van 30grammba, az nem olyan nagy mennyiség, és elég drága is, ezért gondoltam h külön venném meg..."
Amikor egy terméket, mint például a WHey C6 protein esetében adagonként 60mg beta-ecdysteron.
Akkor ez azt jelenti, hogy a PEAK-HITEC a saját gyárában előállított(!!!) fontos tény!!! Proteinben 60mg/adag Beta-Ecdysteron van. Ez a mennyiség + a hozzáadott L-leucin elegendő az asszimilásicós folyamat felgyorsításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!