Tesztoszteron szint növelő mennyire hatásos, mennyire ajánlott?
Szia
A kerdes az,hogy mit akarsz ezzel elerni?? Tomeget szeretnel,vagy eroben szeretnel foljebb lepni? A szervezetunk ugy van programozva,hogy a hormonhaztartas osszes elemet az potimalis ertekre allitja be! Barmilyen kulso beavatkozas kibillentheti ezt az egyensulyt es beindulhat egy veszelyes lancreakcio! A piac tele van hasonlo keszitmenyekkel,ugymond legalis szteroidokkal,de hosszutavu hatasuk meg nem tisztazott! Ha tennyleg testepitesre adod(adtad) a fejed akkor felejtsd el ezeket az ugymond taplalek kiegeszitoket! Vannak tudomanyosan igazolt biztonsagos termekek amelyekkel nagyszeru eredmenyeket erhetsz el! Tomegnovelesre ott van a tejsavofeherjekivonat,a creatin stb! De ha egy kimerito,minden reszletre kiterjedo valaszt szeretnel akkor egy testepito forumon kell ezt megkerdezned! Magyarorszagon mar szamos vilagszinvonalu blog foglalkozik hasonlo kerdesekkel. csak ra kell keresned a googleval :)
jah.
csak ezzel az a bibi ucsó,hogy a tribulus készítmények pont ezt az optimális szintet állítják vissza.
35-40éves kor feletti tesztó csökkenés pl.
akinek meg csúcson van a tesztó szintje 10en-20on éves,arra meg nem hat egyáltalán sehogy,kidobja a pénzét.
pont hogy a kibillent-jelen esetben alacsony tesztó szint-szervezet okoz rengeteg galibát,merevedési zavar,depressziós tünetek.
ezeken segít a teszó szint optimalizáló.
kérdező meg.
amit linkeltél azt nem ismerem.
amik jók szerintem-mega tribu x és a tribooster.
mondjuk ahogy nézem a linkelt termék nem is tartalmaz tribulust.
Expi, az ne osztogasson tanácsokat, aki nem ért hozzá.
Ezek nem legális koxok, hanem csak sima tápkiegek. Nem külsőleg bevitt szteroidok, te marhára kevered a dolgokat.
Ezek csak OPTIMALIZÁLÓK, azaz a saját tesztoszteron termelésedet állíthatják a nálad elérhető magasabb szintre.
Na de mivel 30 éves kor alatt ez amúgy is maxon van, így nem érnek semmit. Fölötte sem sokat, de alatta teljesen pénzkidobás.
20 éves vagyok
1 éve edzek
heti 3x járok le a terembe
eddig fehérjét és glutamint használtam
de most úgy érzem hogy kezdek megállni a növésben
és még egy kis tömeget szeretnék felszedni izmokra, meg természetesen az erőmet is szeretném növelni
Meg annyival kiegeszitenem,hogy ezek a telyesen novenyi alapanyagokbol allo szintfokozok,gyakran csokkentik az SHBG-t (Sex-Hormone-Binding Globulin)amely kapcsan tovabb novekszik a szabad tesztoszteron szint!Es nem utolso sorban gatolhatjak a tesztoszteron dihidrotesztoszteronna valo atalakulasat!
Ez pont az a biologiai mehanizmus melyet egy Propecia nevu kopaszodas elleni gyogyszer valt ki! Ezt a gyogyszert jomagam is szedtem 1/2 evig ,a szabad tesztoszteron szintem az egekben volt,de a nemi hormon inhibalva volt! Akkor mirol is beszelunk??? Potyogjetek be a Googleba es lathatjatok,hogy ugyanaz a mehanizmus mint a szintnoveloknel! Ez egy piac,melynek vannak fogyasztoi es szakemberei kik azt mondjak amit hallani akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!