Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tesztoszteron szint növelő...

Ledzep kérdése:

Tesztoszteron szint növelő mennyire hatásos, mennyire ajánlott?

Figyelt kérdés

[link]

erre gondoltam

tapasztalok róla, vélemények

ellenvélemények

2012. okt. 19. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2012. okt. 20. 00:07
 2/12 Expi válasza:

Szia

A kerdes az,hogy mit akarsz ezzel elerni?? Tomeget szeretnel,vagy eroben szeretnel foljebb lepni? A szervezetunk ugy van programozva,hogy a hormonhaztartas osszes elemet az potimalis ertekre allitja be! Barmilyen kulso beavatkozas kibillentheti ezt az egyensulyt es beindulhat egy veszelyes lancreakcio! A piac tele van hasonlo keszitmenyekkel,ugymond legalis szteroidokkal,de hosszutavu hatasuk meg nem tisztazott! Ha tennyleg testepitesre adod(adtad) a fejed akkor felejtsd el ezeket az ugymond taplalek kiegeszitoket! Vannak tudomanyosan igazolt biztonsagos termekek amelyekkel nagyszeru eredmenyeket erhetsz el! Tomegnovelesre ott van a tejsavofeherjekivonat,a creatin stb! De ha egy kimerito,minden reszletre kiterjedo valaszt szeretnel akkor egy testepito forumon kell ezt megkerdezned! Magyarorszagon mar szamos vilagszinvonalu blog foglalkozik hasonlo kerdesekkel. csak ra kell keresned a googleval :)

2012. okt. 20. 01:02
 3/12 anonim ***** válasza:

jah.

csak ezzel az a bibi ucsó,hogy a tribulus készítmények pont ezt az optimális szintet állítják vissza.

35-40éves kor feletti tesztó csökkenés pl.

akinek meg csúcson van a tesztó szintje 10en-20on éves,arra meg nem hat egyáltalán sehogy,kidobja a pénzét.

pont hogy a kibillent-jelen esetben alacsony tesztó szint-szervezet okoz rengeteg galibát,merevedési zavar,depressziós tünetek.

ezeken segít a teszó szint optimalizáló.

kérdező meg.

amit linkeltél azt nem ismerem.

amik jók szerintem-mega tribu x és a tribooster.

mondjuk ahogy nézem a linkelt termék nem is tartalmaz tribulust.

2012. okt. 20. 03:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Expi, az ne osztogasson tanácsokat, aki nem ért hozzá.

Ezek nem legális koxok, hanem csak sima tápkiegek. Nem külsőleg bevitt szteroidok, te marhára kevered a dolgokat.

Ezek csak OPTIMALIZÁLÓK, azaz a saját tesztoszteron termelésedet állíthatják a nálad elérhető magasabb szintre.

Na de mivel 30 éves kor alatt ez amúgy is maxon van, így nem érnek semmit. Fölötte sem sokat, de alatta teljesen pénzkidobás.

2012. okt. 20. 06:59
 5/12 Expi válasza:
Montez nezz csak utana ,hogy a Scitec vagy az Universal az utobbi 5 evben hany termekuket vonta vissza a piacrol! Nem azert mert akartak ,hanem mert az egezsegre karos , szteroid csoportba soroltak oket! Aztan nevet valtoztattak majd meg hozza adtak egy par kiegeszitot...,es lam egy uj legalis termek! A taplalekkiegeszito kategoriaba nem igazan sorolnam mert semmi koze hozza! Ezek <<termeszetes<< szerek nem szteroid kifejto hatasat semmilyen hosszutavu laboreredmeny nem tamasztja ala! Az a helyzet ezzel,hogy van aki elhiszi,hogy jotekony hatasu meg van aki utana olvas egy kicsit!
2012. okt. 20. 12:27
 6/12 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok

1 éve edzek

heti 3x járok le a terembe

eddig fehérjét és glutamint használtam

de most úgy érzem hogy kezdek megállni a növésben

és még egy kis tömeget szeretnék felszedni izmokra, meg természetesen az erőmet is szeretném növelni

2012. okt. 20. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Expi talán kicsit többet tudok a témában, 27 éve edzek és azóta olvasom is az ehhez tartozó tanulmányokat. Ja, és élelmiszermérnök is vagyok. És qrvára nem tetszik, hogy te itt mindenkit lenézve osztod az észt és hogy szerinted itt nincsenek hozzáértő emberek.
2012. okt. 20. 12:45
 8/12 Expi válasza:

Meg annyival kiegeszitenem,hogy ezek a telyesen novenyi alapanyagokbol allo szintfokozok,gyakran csokkentik az SHBG-t (Sex-Hormone-Binding Globulin)amely kapcsan tovabb novekszik a szabad tesztoszteron szint!Es nem utolso sorban gatolhatjak a tesztoszteron dihidrotesztoszteronna valo atalakulasat!

Ez pont az a biologiai mehanizmus melyet egy Propecia nevu kopaszodas elleni gyogyszer valt ki! Ezt a gyogyszert jomagam is szedtem 1/2 evig ,a szabad tesztoszteron szintem az egekben volt,de a nemi hormon inhibalva volt! Akkor mirol is beszelunk??? Potyogjetek be a Googleba es lathatjatok,hogy ugyanaz a mehanizmus mint a szintnoveloknel! Ez egy piac,melynek vannak fogyasztoi es szakemberei kik azt mondjak amit hallani akarsz!

2012. okt. 20. 13:02
 9/12 Expi válasza:
Nem erzem ugy,hogy leneznek mindenkit ,hiszen csak a velemenyemet irtam le! Nem allitottam,hogy tobbet tudok mint barmelyikunk! Te viszont allitasod szerint joval tobbet tudsz a temarol..Akkor ki is nezi le a masikat,es ki is osztja az eszt! Hangsulyozm...en csak a velemenyemet irtam le..semmi tobb!
2012. okt. 20. 13:10
 10/12 anonim ***** válasza:
oks, elnézést.
2012. okt. 20. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!