Szerintetek az oto chili edzőgép hatásos lehet?
attól függ,hogy mire érted.
ahogy most megnéztem a videót róla,meg lehet vele edzeni a hasat,alsóhátat és a gerincfeszítőt is.
viszont az eszement hazug állítás a forgalmazóktól,hogy fogyaszt és zsírt éget.
a géppel végzett edzés,vegyünk 20 percet elégethet max 100calt,egy zsömle 120cal.
szóval ez a fajta edzés-amit gépek nélkül ugyanúgy el lehet végezni-kevés kalóriát éget,tehát kizárt a fogyás,meg zsírégetés,meg hasonló hamis állítások vele kapcsolatban.
fogyni a kalória deficittől lehet,vagy sokkal magasabb kalória igényű edzésektől,vagy a kettőtől együtt.
véleményem szerint felesleges ez a termék.
Nekem a Ws Teleshopos változata van meg és a következők a tapasztalatok.
A termék nagyon hasznos, feszesíti az izmokat, de:
csak ettől nem fog lefogyni, mert a zsírégetéshez napi 5 perc nem elég, emellett szigorú diéta és mozgás is kell.
Én sokat járok terembe, de egyetemista vagyok és sajnos elég kevés időm van edzeni. Erre a célra ez a gép tökéletes, megcsinálsz egy edzést, utána fekvőzől még egyet és ezzel szinten tudod magad tartani, de mint mondtam csak ettől nem fog lefogyni.
Amúgy az oto chili helyett ajánlom a 5 minutes shapers-t mert 10 ezer forinttal olcsóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!