Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzés elképzelés?

Fegyencedzés elképzelés?

Figyelt kérdés

Elolvastam a könyvet, és ha jól értelmezem akkor ugye a végén kiválasztunk egy nekünk tetsző edzés tervet!

Ha ez megvan ugye mindenkinek a 1 szintnél kell kezdenie!

Vegyük ki a Veterán edzésterv Hétfő napját, ami húzódzkodásból áll 2-3 edzés sorozat, azaz akkor (1. szint függőleges húzás kezdünk) kezdő 1x10 ismétlés, össz. 3x30 és ebből 30 csinálok,3 megállással, és slussz passz? Bemelegítésél együtt ez olyan napi max. 15 percet vesz igénybe?

És ezt 2 hét edzés után léphettek a függőleges húzódzkodás közép haladó szinthez ahol ugye 2x10 jön?

2012. okt. 18. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:

rosszúl értelmezted.

Már 1000-szer le lett írva ,hogy ha 1x10-et megcsináltál akkor nem kell mégegyszer.

2012. okt. 18. 17:04
 2/5 A kérdező kommentje:
1001. nevében köszi a választ!:D
2012. okt. 18. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:

na jó de ki olyan akinek elég az 1x 10?

az csak egy iránymutató,hogy a totál fekvőbeteg puhányok is kézbe vegyék és "elkezdjék" a könyvet.

3 sorozat a minimum,de simán mehet 5ös sorozatokkal is.

ebből a függőleges húzásból max az öregasszonyok nem teljesítik elsőre a 3x40et.

ettől függetlenül csináld 2-3 hétig,mielőtt továbblépnél.

2012. okt. 18. 18:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Na pont erre gondoltam én is! Ment a zöld neked is, köszi!
2012. okt. 18. 19:50
 5/5 gyakorigyerek válasza:

Akkor ne a Veterán edzésprogramot csináld :)

Énis saját edzésprogramot használok, én rakom össze.

Csináld keményebben, ezek tényleg a antisportolóknak tippek.

Szóval 1 amit használtam az a jó magaviselet!

2 hétig csináltam, 1. lépéseket. És utána hétfő-6 gyakorlat szerda-6gyakorlat péntek-6 gyakorlat szombat-4 legfontosabbnak tartott.

Ezeket 1 hónapig csináltam, mindenből 2.lépés:) helyedbe így csinálnám.

Majd ha megvan, lépj lépéseket 2 hetente amíg megy.

Türelem !! Sok szerencsét:)

2012. okt. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!