Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy is van ez a fegyencedzés...

Hogy is van ez a fegyencedzés beosztás?

Figyelt kérdés

Elolvastam a könyvet, és ha jól értelmezem akkor ugye a végén kiválasztunk egy nekünk tetsző edzés tervet!

Ha ez megvan ugye mindenkinek a 1 szintnél kell kezdenie!

Vegyük ki a Veterán edzésterv Hétfő napját, ami húzódzkodásból áll 2-3 edzés sorozat, azaz akkor (1. szint függőleges húzás kezdünk) kezdő 1x10 ismétlés, össz. 3x30 és ebből 30 csinálok,3 megállással, és slussz passz? Bemelegítésél együtt ez olyan napi max. 15 percet vesz igénybe?

És ezt 2 hét edzés után léphettek a függőleges húzódzkodás közép haladó szinthez ahol ugye 2x10 jön?

Mindezt jól értelmeztem?

2012. okt. 18. 09:52
 1/2 anonim válasza:
Hát. Én azt javaslom, hogy keress egy nehezebbet pl fél húzódzkodás ha van ilyen, de úgy még jobb ha: bemelegítessz, utánna növekvő sorrendbe pàr könnyeb gyakorlat, aztán a húzódzkodás utánna megint valami laza és csao, de hátha van valakinek más véleménye, várjunk.
2014. nov. 19. 22:07
 2/2 anonim válasza:
Jaa és ne egyből bamm, hanem fokozatosan növelni a terhelést, aztán jöhet ujjabb edzes terv, de nem a következő hanem hasonló csak más beosztás ha az is megy màr kisujjbol akkor JÖHET a könyvben lévő következő edzésterv, ja és multivitamint javaslok, ha iszol turmixot akkor nem árt bele kis méz vagy valami + banán meg ugye ha iszol fehérjét akkot azis. De nem ártana először heti 1x futás az nagyon jól jön! De edzés után jól jönne gyorsan fehérjé +ch. A mézet vagy gyümölcsöt azért írtam mert a sajáttestsúlyos edzes kimeríti a gliko raktarakat, amit nem árt visszatölteni leghamarabb, remélem mindent leírtam :D
2014. nov. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!