Ilyen popsit milyen gyakorlattal lehet elérni?
Sziasztok! Ilyen popsikat milyen gyakorlatokkal lehet elérni? Ha egylátalán el lehet és nem csak szerkesztve, vagy plasztikáztatva van.
Légyszi értelmes válaszokat és a bodybuilder oldalt ne linkeljétek, már eléggé áttanulmányoztam és az alapján tornáztam/étkeztem eddig is. Leginkább a popsim "felső részére" kéne valami, mert az nem akar nagyon változni...
Előre is köszönöm a segítséget!
kb sehogy,ehhez születni kell vagy implantátumot beültetni.
az 1es az lehet hogy implantátumos is mert nagyon elüt a fenneke a testétől,nagyon nem passzol hozzá.
nagy p icsa meg kis test.
Hajolj előre. Nézd meg, hogy a gerincük mennyivel van előrébb mint a fenekük, és rájössz, hogy az nem a sima álló testhelyzet. Lehet úgy máshogy nézne ki. Sőt, még csak nem is a fenékedzés a lényeg, hanem a láb, Biel kisasszonynak spec kb csak a lába látszik, és van ott combfeszítő meg combhajlító is szépen. A "tornát" és az étkezést meg folytasd, nem megy ez olyan gyorsan, de jobb lenne, ha a tornát inkább edzésnek hívnád, mert a torna szó csak egy lájtos kis ugrabugrát sugall, a kemény munka szava az edzés. Úgy hívd, amelyiket csinálod (: A rékás videókat meg el lehetne már felejteni. Nem jók erre. A futás meg csak úgy jó, ha sprintelsz, ha éri nagy terhelés a lábad. A kocogás lábizomformáló hatása elhanyagolható.
Egyébként meg a genetika is közrejátszik bőven, izomtapadások. Ha nem ott tapad a "felső részen" az izom, ahol akarod, akkor bukta, mert nem teszed azt odább sehogy.
jó se-ggük van,de ami miatt ilyen hangsúlyos az a zsírtalan vékony derekuk.
http://www.youtube.com/results?search_query=jessica+biel+wor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!