Mit gondoltok erről a fehérjéről?
Szerintem árverés.
1. A búzafehérje nem teljes értékű, nincs meg benne a 10 esszenciális aminosav mindegyike.
2. Az emberi szervezetben megvan minden emésztőenzim, ami a fehérjék emésztéséhez, bontásához kell, hacsak nem szenvedsz genetikai betegségben.
3. Fekete László szerintem sült csirkét evett mindennap...
Bocsánat, az előbbi válaszomban elütöttem egy betűt, nem árverést akartam írni, hanem átverést. De lehet, hogy freudi elszólás volt, árverésnek is lehet mondani azt, ahogyan kihúzzák a zsebedből a pénzedet.
Egyébként biológus - biokémikus vagyok, azért mertem hozzászólni a témához.
ez nem búza fehérje te agy tröszt,miről beszélsz?
kérdező:
a termék teljesen jó,bátran megveheted
/syngex szerintem jobban megéri,2270g/10 000ft konc-izo keverék/
Hallod, bioszos, a búzafehérje hogy jött ki? :D Na meg oké, hogy aminosavösszetétel, de a mennyiség? A bab és a lencse még oké, de a borsóban és a kukoricában elvileg nincs túl sok fehérje, bőven 10 alatti százalékértékeket olvasok. Nem kötekvésből, de ez kicsit neccesnek tűnik.
On: szerintem is jó a termék, Stillmasstól a Complex Proteinből ettem már csokisat, jóval lájtosabb íze volt, mint az atomédes Syngex csokisnak, de ezek már részletkérdések. (:
én a bodybuilderbolt.hu ról rendeltem de itt a legolcsóbb.
az egyes válaszoló totál nem normális. Honnan vette hogy ez búzafehérje? Eszem megáll!
Ez egy teljesen okés tejsavóprotein. Az egyik legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!